Coördinerend Verpleegkundige (Zorgvilla) - Maarssen (32 uur per week dagdiensten).

Maarssen, Nederland
Vacature is vervallen
20 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 2419,91 - 3264,29 per maand
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 32 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-07-2021

Wij zijn op zoek naar een coördinerende Verpleegkundige ZorgTopper (Zorgvilla) - Maarssen (32 uur per week dagdiensten).

Onbezorgd genieten van de oude dag!

Als verpleegkundige vind je het een uitdaging om jouw bijdrage te leveren aan de gezondheid én het welzijn van de bewoners in deze zorgvilla. Het geeft jou voldoening om te bieden wat zij nodig hebben, waarbij je altijd uitgaat van de mogelijkheden die mensen hebben. Geduld is één van je kernkwaliteiten en je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat dat je levert. Jouw deskundigheid wordt ingezet om de leef kwaliteit van de bewoners te optimaliseren. Jij voelt op natuurlijk wijze aan wat de behoeften zijn en bent een ster in jouw contact met de bewoners en familieleden.

Als verpleegkundige spreekt het je aan onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en professioneel team. Verantwoordelijkheidsgevoel is één van je kernkwaliteiten en dit komt goed tot zijn recht in de coördinerende en afwisselende functie die je hebt. Naast jouw coördinerende taken werk je mee in de uitvoering van de zorg. Je hebt een coachende rol en stimuleert het team bij het methodisch werken, het bewaken van de kwaliteit van zorg en bent de rechterhand van de locatiemanager.

Jij voelt precies aan wat er wordt verwacht en jij kunt ook goed inschatten wat er nodig is en verwacht mag worden. Jij weet op natuurlijke en prettige wijze je collega’s te coachen en te motiveren.

Jij wilt 32 uur per week werken en wilt voornamelijk dagdiensten werken. (door de week). Dit biedt jou regelmaat in werktijden.

Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!

De zorglocatie bevindt zich in Maarssen en is een markant nieuw gebouw met een fraai aangelegde tuin waar de bewoners volop genieten van elk seizoen. De nieuwbouw villa beschikt over 24 luxe huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, in woonoppervlak variërend van 78 m² tot 84 m². Alle appartementen kijken uit op de fraaie omgeving. Er is een grote tuin met terras en wandelpad. De zorgvilla beschikt ook over twee studio's voor tijdelijk verblijf, het Zorghotel.

Wonen is wat financiering betreft gescheiden van de zorg. Dit betekent voor de bewoners naast ‘thuis’ wonen ook een volledig zorgpakket inclusief zorg, service (maaltijden, schoonmaak) en extra dienstverlening (begeleiding bij ziekenhuisbezoek en het reinigen van kleding bij de stomerij). Naast het Team zorg (waaronder activiteitenbegeleiders) is een Team Horeca (waaronder een kok) en een Team Huishouding aanwezig.

Ouderen met een zorgvraag kunnen het leven dat zij gewend zijn voortzetten. In geborgenheid en met de voordelen van het gezamenlijke dak, wonen en leven zij comfortabel en zo zelfstandig mogelijk in hun eigen huurappartement. Ondersteund door zorg en dienstverlening op maat, worden zij zo veel mogelijk ‘ontzorgd’. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. De opdrachtgever hecht grote waarde aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de bewoners. Ook als onverhoopt hun zorgvraag toeneemt, kunnen zij blijven wonen in het appartement. Nogmaals verhuizen is niet nodig mits de eigen veiligheid en die van medebewoners niet in het geding is.

Jij treedt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Zij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid dat je dienstverband van 1 jaar wordt verlengd of wordt omgezet naar onbepaalde tijd.

Jouw profiel:

 • Je hebt een Mbo-diploma als verpleegkundige.
 • Je bent bevoegd en bekwaam en BIG-geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Coördinerende ervaring in de ouderenzorg is een pré
 • Computervaardig in o.a. Word, Excel, Outlook, Office 365, Nedap (voorkeur)
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je hebt uitstekende coachende vaardigheden en staat stevig in jouw schoenen.

Wij bieden: 

 • Begeleiding tijdens jouw sollicitatie door DuoZorg Uitzendbureau.
 • Salaris en reiskostenvergoeding conform de VVT-cao (FWG 45 bruto maandsalaris € 2.419,91 minimaal € 3.264,29 maximaal). Indien van toepassing onregelmatigheidstoeslag conform de VVT-cao.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen conform de VVT- cao.
 • Een dienstverband bij de opdrachtgever. Een jaarcontract met de mogelijkheid dat je dienstverband van 1 jaar wordt verlengd of wordt omgezet naar onbepaalde tijd.
 • Dagdiensten door de week.

Solliciteren of interesse?

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je kunt ook direct bellen of WhatsApp met onze recruiter Yvonne via 06 – 208 38 607 of bel met onze vestiging in Utrecht via 030 – 28 447 10 voor meer informatie. Tot snel!

#verpleegkundige #zorgvilla #kleinschalig #dagdiensten #zorgvacature #Maarssen

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures