Vakantiewerk als Helpende Hand/zorgassistent Careyn Swellengrebel - Utrecht (uren in overleg)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
29 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 5,45 - 14,99 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 4 - 32
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-07-2022

Vakantiewerk in de zorg?

Een zinvolle besteding van jouw vakantie met een warm welkom en ontzettend veel waardering?

Zeg Ja tegen vakantiewerk bij DuoZorg Uitzendbureau/Careyn!

Volgende week al aan de slag? Dat kan echt. 

Jij wilt graag in de komende vakantie werken en volgt een opleiding Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkunde of Geneeskunde of gaat in september 2022 daarmee starten. Jij wilt werkervaring opdoen en gelijk wat bijverdienen in jouw komende vakantie voor jouw vakantie.

Tijdens de zomervakantie gaan veel van de vaste medewerkers met een welverdiende vakantie. De zorg voor de bewoners van verpleeghuis Swellengrebel in Utrecht gaat uiteraard gewoon door. Om ervoor de zorgen dat zij de aandacht krijgen die zij zo verdienen zoeken wij jou! Jij maakt deze vakantieperiode extra compleet. 

Met jouw zorgpassie kun je ervoor zorgen dat het voor de bewoners ook een hele fijne periode wordt. Er wordt naar jou uitgekeken en je bent ontzettend welkom! Kom werken bij DuoZorg Uitzendbureau en ga deze zomer aan de slag als Helpende Hand/zorgassistent.

Voor zorgcentrum Careyn Swellengrebel in Utrecht zoeken wij vanaf volgende week tot eind van de zomervakantie twee helpende handen. Kom jij helpen?

Wat ga je doen:

Jij gaat daar waar mogelijk het zorgteam ondersteunen. In overleg met het team spreek jij jouw diensten af. Per week wordt bekeken waar jij kunt ondersteunen. Je taken zijn onder meer toezicht houden in de huiskamer of je gaat een spelletje of een andere activiteit doen met de bewoners en bent aanwezig in de huiskamer. Ook kan het team je vragen te ondersteunen bij maaltijden, koffie- en thee rondes en bij huishoudelijke taken, zoals de keuken opruimen, de afwasmachine uitruimen of opruimen van de afdeling.

Je bent de komende weken beschikbaar. De diensten zijn van 07.30 uur tot 14.00 uur of van 16.00 - 21.00 uur. Je kunt ook werken in het weekend! Je kunt zelf aangeven wanneer en hoeveel je wilt werken. 

Jouw profiel

 • Je volgt een opleiding Helpende (Mbo Zorg en Welzijn niveau 2), bent eerstejaars student Verzorgende IG, student Verpleegkunde, eerstejaars student Geneeskunde of je bent al enige tijd uit het vak en wilt graag weer aan de slag in de zorg. Of je gaat na de zomervakantie starten met een zorgopleiding. 

 • Je bent 17 jaar of ouder

 • Je kunt omgaan met bewoners met beperking(en) en/of ouderen en je vindt dit ook leuk; je hebt ervaring door opleiding, mantelzorg of als vrijwilliger.

 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.

 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

 • Je woont in de omgeving van Utrecht.

Wat bieden wij jou

 • werk bij Careyn, de zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten.

 • een salaris conform CAO VVT, je wordt ingeschaald op basis van jouw opleiding, ervaring en leeftijd; 

 • een extra toeslag voor werken in het weekend en werken in de avond! 

 • een wekelijks salaris; 

 • een reiskostenvergoeding; fietsvergoeding of vergoeding OV;

 • de Plus van DuoZorg Uitzendbureau! 

Solliciteren

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom! 

#helpendehand #woonondersteuner #zorgassistent #zorgvacature #Utrecht # Woerden #vakantiewerk #vakantiewerkindezorg #zorg #Careyn

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Helpende Hand
Student Helpende
Student
Verpleegkundige
HBO Verpleegkundige
MBO Verpleegkundige
MBO
Utrecht
Vacature zorg
Vakantiekracht
Vergelijkbare vacatures