Helpende (intramuraal) gezocht! –Woerden (20-24 uur per week)

Woerden, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,63 - 16,86 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 20 - 24
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 09-05-2022

Werken als Helpende wanneer jij wilt? Ben jij alleen beschikbaar voor dag- of avonddiensten of alleen in het weekend? Ben je zorgstudent of wil je werken naast je gezin op tijden die jou goed uitkomen? Dat kan via DuoZorg Uitzendbureau.

Werk wanneer jij wilt:

De zorglocatie van Careyn in Woerden heeft diverse open diensten en is op zoek naar ondersteuning. Ook in de vakantieperiode staan er veel diensten open.  

Zeg Ja! tegen DuoZorg Uitzendbureau!

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Je kunt zelf bepalen hoeveel, waar en wanneer je wilt en kunt werken. Via onze app geef jij je beschikbaarheid aan of plan jij jezelf in op openstaande diensten. Een perfecte combinatie met je studie, je gezin of je vaste baan is daardoor helemaal mogelijk!

Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!

Wij zijn per direct op zoek naar een helpende voor een revalidatie afdeling in zorgcomplex van Careyn in Woerden. De cliënten hebben een complexe, lichamelijke aandoening of beperking in verschillende stadia. Hierdoor is er behoefte in begeleiding en intensieve verzorging.

Als helpende assisteer je bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. Je houdt het zorgdossier bij en overlegt met je collega’s in het team als dit nodig is.

De ochtenddiensten zijn van 07:00 uur tot 11:00 uur of avonddiensten van 17:00 uur tot 22:00 uur. Je staat daarbij altijd samen met een verpleegkundige.

Het zorgcomplex ligt op een steenworp afstand het station in Woerden en is daarbij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil jij als Helpende het zonnetje in het verpleeghuis zijn voor de bewoners? Vind je het fijn hen te ondersteunen bij de dagelijkse verzorging en krijg jij daar een glimlach van op je gezicht?

Kom werken via DuoZorg Uitzendbureau!

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt een diploma als Helpende.
 • Je bent student Verzorgende IG of student Verpleegkunde , 1e of 2e jaars en hebt je eerste zorgstage in ieder geval doorlopen. 
 • Je hebt bij voorkeur (stage)ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent 20-24 uur per week beschikbaar.
 • Je woont in de omgeving Utrecht / Woerden.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 20 of 25 € 12,63 - € 16,86 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Interesse?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Helpende
Vacature zorg
Vacaturehelpende
Student Helpende
Student
Vergelijkbare vacatures