Verzorgende IG thuiszorg - Utrecht Overvecht (tot 28 uur)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
40 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 17,65 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 2 - 28
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG voor de thuiszorg – Utrecht Overvecht (4 tot 28 uur per week)

Als Verzorgende IG maak jij het mogelijk dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je haalt voldoening uit het bieden van de juiste verzorging, totdat de cliënt weer op eigen benen kan staan. En gaat jouw zorghart sneller kloppen als jij met jouw professionaliteit een bijdrage kunt leveren aan het welzijn van cliënten thuis? 

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG voor het wijkteam in Utrecht Overvecht. Aan de slag in dit wijkteam betekent een afwisselende functie waarin pionieren en zelfstandig werken voorop staan. Maar je staat er niet alleen voor. Je maakt deel uit van een betrokken team waarmee je kunt sparren en kunt samenwerken. Je staat ervoor open om verschillende taken op je te nemen en vindt het leuk om een organisatorische rol in het team te hebben.

Je kunt per direct voor langere tijd aan de slag in het wijkteam. De voorkeur gaat uit naar iemand die tot 28 uur per week beschikbaar is, maar ben je minder beschikbaar dan is dit geen probleem. We bespreken graag jouw wensen!  Wel moet je bereid zijn zowel dag-, avond- als weekenddiensten te werken.  Je kunt in de wijk vrij parkeren. De routes zijn ook goed bereikbaar per fiets. Heb jij geen fiets of kom je niet uit Utrecht of de directe omgeving dan is de aanschaf van een fiets uiteraard bespreekbaar. Wil je een dag meelopen? Ook dat is mogelijk.

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.
 • Je bent zorgvuldig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je voortdurend aan te passen aan de wisselende werkomgeving in de thuissituatie.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,16 - € 17,65 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Een dagje meelopen is uiteraard ook mogelijk.

#vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Zorgvacatures
Vacatureverzorgende
Verzorgende IG
Uitzendbureauindezorg
Vergelijkbare vacatures