Verzorgende IG Flexpool - Utrecht (8 uur - 24 uur)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
37 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 17,65 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 0 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wil jij als Verzorgende IG zelf de regie hebben over je rooster waardoor werk en privé in balans blijven? Ben jij op zoek naar een mooie en dankbare baan waar jij het verschil maakt? Dan zijn wij een match!

Wij zijn voor diverse verpleeghuizen en wijkteams in Utrecht op zoek naar Verzorgenden IG met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. ZorgToppers die rekening houden met de wensen en behoeften van bewoners/cliënten. Maar ook met de mogelijkheden die zij hebben, zodat de zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. De verpleeghuizen en de wijkteams kenmerken zich door een prettige sfeer en iedereen is blij dat jij er bent!

Vind jij het als Verzorgende IG een uitdaging om in verschillende teams of in verschillende verpleegtehuizen te werken? Houd jij van afwisseling en wil je zelf bepalen wanneer jij werkt?  Via DuoZorg Uitzendbureau kun je werken waar en wanneer jij wilt! Wil je werken op een somatische afdeling of op een geriatrische afdeling? Of op een kleinschalig-wonen-afdeling of juist op een revalidatie-afdeling? Of liever in de thuiszorg? Bij DuoZorg kan het allemaal.

DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. Bij DuoZorg kun jij zeggen waar en wanneer je wilt werken. Je krijgt toegang tot ons medewerkersportaal waar wij alle openstaande diensten publiceren. Via onze planningsapp kun jij jezelf via je telefoon inroosteren. Heb je liever dat wij je inplannen? Dat kan ook. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de intramurale of extramurale zorg.
  • Je bent zorgvuldig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je voortdurend aan te passen aan de wisselende werkomgeving.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

  • 8,33% eindejaarsuitkering.Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
  • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,16 - € 17,65 bruto per uur).
  • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.Vakantiegeld en vakantiedagen.
  • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
  • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Vergelijkbare vacatures