Studenten Verzorgende IG/Verpleegkunde/Geneeskunde of gediplomeerd Helpende

Utrecht, Nederland
Solliciteer
48 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 11,34 - 16,33 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 4 - 36
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

 

Nu de besmettingen CORONAVIRUS/COVID-19 nog steeds toenemen heeft de zorg EXTRA HANDEN nodig!

Goede zorg en voldoende medewerkers zijn onmisbaar en zo ontzettend waardevol en belangrijk. De vraag naar zorgmedewerkers neemt alleen nog maar toe. 

Wij zoeken ZorgToppers!

Mensen met een zorghart. Werk jij in de zorg, heb je in de zorg gewerkt of volg je een zorg- of geneeskunde opleiding? Dan komen we graag in contact met jou!

Help jij mee onze kwetsbare ouderen te verzorgen en te beschermen?

Volg jij op dit moment een zorgopleiding Verzorgende IG, Verpleegkunde of studeer je Geneeskunde? Ben je 2e jaars of heb je jouw zorgstage al doorlopen en wil je nu jouw steentje extra bijdragen aan de zorg?

De zorg kan jouw hulp nu extra hard gebruiken.

Uiteraard zorgen wìj voor jou. Tijdens een intakegesprek (dat zo veel mogelijk via videobellen plaatsvindt) luisteren wij naar jòuw wensen. Bij onze opdrachtgevers zijn voldoende beschermingsmiddelen aanwezig en wordt er conform de richtlijnen van het RIVM en de GGD gewerkt. En als jij aangeeft waar je het liefst wilt werken, zorgen wij daarvoor. Zodat wisselende fysieke contacten beperkt blijven. 

Met de juiste zorgopleiding kun je aan de slag als (student) Helpende of (student) Verzorgende (IG). Je ondersteunt in een verpleeghuis of in de zorg thuis. We kijken samen naar jouw bevoegd- en bekwaamheden en kijken waar je in de zorg ingezet kunt worden. Jouw wensen staan voorop. Jij vindt een goed, gezond en prettig woonklimaat van de bewoners en/of cliënten thuis ontzettend belangrijk.

Als Helpende ben jij het zonnetje in het verpleeghuis voor de bewoners, met een glimlach help jij de bewoners in of uit bed, ondersteun je bij het wassen en aan- of uitkleden, help je bij de steunkousen én bij het ontbijt, lunch of avondeten. Het is zo fijn dat jij er bent!

Als Verzorgende (IG) verricht jij verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners/cliënten.

DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Wij zoeken ZorgToppers voor zorglocaties in #Utrecht, #Woerden, #Vinkeveen of #Maarssen.

Voor de zorg thuis zoeken wij Helpenden+, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor wijkteams in de regio Utrecht, regio Woerden, regio De Ronde Venen, regio Maarssen/Breukelen.

Jouw profiel:

  • Jij volgt op dit moment een zorgopleiding Verzorgende IG, Verpleegkunde of jij studeert Geneeskunde. Je bent in ieder geval 2e of 3e jaars en hebt een zorgstage al doorlopen. Je kunt als student aan de slag. 

  • Ervaring in de ouderenzorg is een pre.
  • Je bent professioneel en communicatief vaardig.

  • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

  • 8,33% eindejaarsuitkering.

  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.

  • Salaris conform de VVT-cao ((student)Helpende FWG 20 € 11,86 - € 14,98 bruto per uur; Student Verzorgende FWG 30 € 12,16- € 16,33 bruto per uur)

  • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.

  • Vakantiegeld en vakantiedagen.

  • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#Coronahulp #COVID-19 #Helpende #VerzorgendeIG #Verpleegkundige #Geneeskunde #vacatures #zorg #zorgstudent

https://www.youtube.com/watch?v=FPigA4E6UPc

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Vergelijkbare vacatures