Geneeskundestudent - Utrecht (bijbaan/vakantiewerk)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
19 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 11,86 - 16,33 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Artsen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 32
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Door COVID-19 en de tekorten in de zorg heeft ook de ouderenzorg nu extra hard extra helpende handen nodig. Wij zoeken ondersteuning voor de ouderenzorg! Help jij mee onze kwetsbare ouderen te verzorgen en te beschermen? 

Wat ga je doen?

Je bent geneeskundestudent en wilt jouw kennis (alvast) in de praktijk brengen, werken aan jouw CV/werkervaring en/of kennismaken met de ouderenzorg. Je wilt jouw steentje bijdragen aan de zorg, zeker nu. Jij bent op zoek naar een (bij)baan in de zorg en/of vakantiewerk voor de komende zomerperiode. Je kunt aangeven wanneer je kunt werken. Alle hulp is welkom.

Met jouw opleiding kun je aan de slag als Student Helpende of Student Verzorgende. Je ondersteunt in een verpleeghuis of in de zorg thuis. We kijken samen naar jouw bevoegd- en bekwaamheden en kijken waar je in de zorg ingezet kunt worden. Jouw wensen staan voorop. Jij vindt een goed, gezond en prettig woonklimaat van de bewoners en/of cliënten thuis ontzettend belangrijk.

Als Student Helpende ben jij het zonnetje in het verpleeghuis voor de bewoners, met een glimlach help jij de bewoners in of uit bed, ondersteun je bij het wassen en aan- of uitkleden, help je bij de steunkousen én bij het ontbijt, lunch of avondeten. Het is zo fijn dat jij er bent!

Als Student Verzorgende verricht jij verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen op basis van jouw bevoegd- en bekwaamheid en in overleg met het zorgteam. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners/cliënten.

Maak kennis met DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Wij zoeken ZorgToppers voor zorglocaties in #Utrecht, #Woerden, #Vinkeveen of #Maarssen.

Voor de zorg thuis zoeken wij ondersteuning in wijkteams in de regio Utrecht, regio Woerden, regio De Ronde Venen, regio Maarssen/Breukelen.

Jouw profiel:

  • Jij bent geneeskundestudent 3e jaars, BSc of MSc en hebt zorgstages al doorlopen.
  • Je hebt enige ervaring in de ouderenzorg of wilt deze heel graag opdoen.
  • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

  • 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
  • Salaris conform de VVT-cao Student Helpende FWG 20 (€ 11,86 - € 14,98 bruto per uur) Student Verzorgende FWG 30 (€ 12,16 - € 16,33 bruto per uur).
  • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
  • Vakantiegeld en vakantiedagen.
  • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

https://www.youtube.com/watch?v=FPigA4E6UPc

#geneeskunde #utrecht #geneeskundestudent #student

#Coronahulp #COVID-19 #Helpende #VerzorgendeIG #Verpleegkundige #Geneeskunde #vacatures #zorg #zorgstudent

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht