Verzorgende IG of Verpleegkundige wijkteam Leidsche Rijn -vast- Utrecht (16 uur tot 30 uur per week)

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
6 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 14,06 - 25,19 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 16 - 30
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 10-08-2022

Zoek jij afwisselend werk? Werk waarbij je het ene moment aan de keukentafel van mevrouw Jansen zit om haar verhaal aan te horen en het andere moment met je collega’s overlegt hoe bepaalde zaken beter kunnen?

Kom jij het beste tot je recht in een baan met veel afwisseling en hectiek?

Als verzorgende IG of verpleegkundige spreekt het je aan om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en professioneel team, waarbinnen je zelfstandig werkt. Jij haalt voldoening uit het bieden van de juiste zorg aan cliënten in hun thuissituatie, waarbij je altijd uitgaat van de wensen en mogelijkheden die mensen hebben. Verantwoordelijkheidsgevoel is één van je kernkwaliteiten en dit komt goed tot zijn recht in de regisserende en afwisselende  functie die je hebt.

Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!

Wij zijn voor Careyn op zoek naar een Verzorgende IG of Verpleegkundige voor een wijkteam in Leidschse Rijn. Dit wijkteam heeft als zelfsturend team een regierol in het organiseren van de juiste zorg en ondersteuning van cliënten. Vanaf het moment van indiceren ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorgvraag van de cliënten. Je bent hun aanspreekpunt en stimuleert hun zelfredzaamheid.

Je kunt vanaf 16 uur per week aan de slag. Je wilt in alle soorten diensten werken (ochtend, middag en avond) en zowel doordeweeks als in het weekend tot maximaal 30 uur per week.

Heb je andere wensen, reageer dan ook, we overleggen dan met Careyn welke mogelijkheden er zijn. 

Je gaat via DuoZorg aan de slag en heb jij het geweldig naar je zin en is dit wederzijds, dan wil Careyn heel graag dat je vast in dienst gaat werken in deze functie.

Wil jij ad hoc iets betekenen voor het team, dat kan ook, dan nodigen wij je uit ook te reageren. Je kunt dan aan de slag in de flexfunctie via DuoZorg. Je bepaalt dan zelf wanneer je werkt of waar je werkt. 

Werken bij DuoZorg, onderdeel van Careyn.

DuoZorg is hét bureau voor flexdiensten, flexwerk en ZZP bemiddeling en onderdeel van Careyn. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met vestigingen in Spijkenisse en Utrecht. Zorgmedewerkers van DuoZorg kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij werken, dit maakt werken bij DuoZorg uniek. Voor en met Careyn zijn wij altijd op zoek naar ZorgToppers.

DuoZorg is altijd op zoek naar Verzorgenden IG of Verpleegkundigen die zelf willen bepalen waar, wanneer en hoeveel ze werken. Dat kan bij DuoZorg en maakt DuoZorg uniek. Via een app op jouw telefoon of PC kun je jezelf inplannen op openstaande diensten en zo je eigen agenda bepalen. Wil je dat wij je inplannen, dat kan ook. Je kunt in loondienst, vast of flex of als ZZP bij DuoZorg terecht. 

Jouw profiel:

 • Je hebt een Mbo-diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde of een Hbo-diploma Verpleegkunde.
 • Je bent bevoegd en bekwaam en als Verpleegkundige ook BIG-geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.
 • Je bent professioneel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je voortdurend aan te passen aan de wisselende werkomgeving in de thuissituatie.
 • Je vindt het leuk om collega’s te coachen en te motiveren.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35  € 14,06- € 20,19 voor verzorgende IG en FWG 45 of 50 € 16,44 - € 25,19 bruto per uur voor (wijk)verpleegkundige).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen. 
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verpleegkundige #verzorgendeIG #Careyn #Utrecht #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Vacatureverpleegkundige
Vacatureverzorgende
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Utrecht
Vacature zorg
Vergelijkbare vacatures