Verzorgende IG of Verpleegkundige extramuraal - Utrecht - 24 uur - 28 uur

Utrecht, Nederland
Solliciteer
31 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 23,69 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 24 - 28
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Als Verzorgende IG/Verpleegkundige help je cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer een stukje regie over zijn eigen leven kan terugpakken. Als zorgverlener spreekt het je aan om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en professioneel team, waarbinnen je zelfstandig werkt. Jij haalt voldoening uit het bieden van de juiste zorg aan cliënten in hun thuissituatie, waarbij je altijd uitgaat van de wensen en mogelijkheden die mensen hebben. Verantwoordelijkheidsgevoel is één van je kernkwaliteiten en dit komt goed tot zijn recht in de belangrijke en afwisselende functie die je hebt.

Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!

Je gaat zorg verlenen in een wooncentrum in de wijk Hoograven. Dit wooncentrum bestaat sinds 1994. Het is een seniorencomplex met 310 woningen - en een ruim opgezette binnentuin voor diverse activiteiten – en er wonen actieve zelfstandige ouderen. Het team waarin jij gaat werken verleent de zorg in het wooncomplex. Jij kunt hierdoor gewoon lopend je werk doen en het is niet nodig op de fiets of per auto de cliënten te bezoeken.

Je kunt per direct aan de slag tot het einde van het jaar voor 24 tot 28 uur per week in dit gezellige team. Je moet wel bereid zijn zowel dag-, avond- als weekenddiensten te werken.

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Als verzorgende heb jij een diploma als Verzorgende IG.
 • Als verpleegkundige heb jij een Mbo- of Hbo-diploma als verpleegkundige.
 • Je bent bevoegd en bekwaam en als verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je voortdurend aan te passen aan de wisselende werkomgeving in de thuissituatie.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,16 - € 17,65 bruto per uur Verzorgende IG / FWG 45 of 50 € 15,46 - € 23,69 bruto per uur Verpleegkundige).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verzorgende #verpleegkundige #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Utrecht

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Vergelijkbare vacatures