Intercedent Spijkenisse/Westland - 32 tot 36 uur per week

Spijkenisse, Nederland
Solliciteer
4 dagen geleden Tijdelijk € 15,93 - 21,48 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 32 - 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Ben jij een verbinder in hart en nieren en kun jij onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk aan elkaar te matchen? Heb jij hart voor de zorg en wil je hieraan een bijdrage leveren? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van ons professionele, gedreven en gezellige team van intercedenten, zoeken wij een nieuwe allround collega-intercedent!

Wat ga je doen:

Jouw baan als intercedent bij DuoZorg Uitzendbureau is erg veelzijdig: je bent samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor alle thuiszorgteams en locaties binnen een district. Je hebt regelmatig contact met de locaties en weet hierdoor precies wat er speelt. Samen met de betreffende planners en manager zoek je een oplossing  voor de personele knelpunten. Dit kan om acute opvulling van diensten gaan, maar ook oplossingen door middel van langdurige plaatsingen. Om het juiste personeel te zoeken voor jouw district, ben je dan ook zelf verantwoordelijk voor het werven van kandidaten. Je schrijft wervende vacatureteksten, zoekt op vacaturebanken naar kandidaten en voor geschikte kandidaten handel je de inschrijving af. Daarnaast ben je contactpersoon voor een groep uitzendkrachten. Je onderhoudt op regelmatige basis contact met hen en zorgt ervoor dat zij zich gehoord en gezien voelen!

Je bent iemand die denkt in kansen en oplossingen. Als persoon ben je flexibel, stressbestendig en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je staat stevig in jouw schoenen en bent duidelijk in jouw communicatie. Kortom een veelzijdige functie voor een enthousiaste duizendpoot!

Je bent in ieder geval op dinsdag en vrijdag beschikbaar. De overige werkdagen kunnen we in overleg afstemmen. Gedurende het inwerktraject is het van belang om dat je op kantoor aanwezig bent, maar zodra je zelfstandig aan het werk kunt, bestaat er ook een mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.

Ook hebben wij een bereikbaarheidsdienst van 08.00-12.00 uur in het weekend en met feestdagen. 

PS We lunchen gezamenlijk en op vrijdag eten we kroketten (ook vegetarisch behoort tot de mogelijkheden). Dus als jij ook van lekker eten houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Jouw profiel

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Jij kunt goed plannen én organiseren.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Spijkenisse of in het Westland en bereid om af en toe van standplaats te wisselen.

Wij bieden jou:

 • Een tijdelijk contract met mogelijkheid tot verlenging
 • 8,33% eindejaarsuitkering (dit is uniek binnen de uitzendbranche!)
 • Een goed en voor jou premievrij pensioen, volledig opgebouwd door de werkgever (dit is uniek binnen de uitzendbranche!)
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 45 bruto uurloon €15,93 – €21,48, bruto / € 2.492,51 - € 3.362,22 per maand)
 • Reiskostenvergoeding
 • 8% Vakantiegeld en vakantiedagen

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel met Merel Verweel (Senior Intercedent) via 0181-652855 of bel of WhatsApp met Yvonne van Leeuwen (recruiter) via 06 208 38 607. Hopelijk spreken wij je snel, je bent ontzettend welkom!

#vacature #intercedent #zorg #Spijkenisse #Westland #zorgvacature #vacatureindezorg #werkplezier

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Spijkenisse
Vergelijkbare vacatures