Verzorgende IG (intramuraal) gezocht! – Utrecht (24 - 32 uur per week)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
33 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 17,65 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 24 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Als Verzorgende IG vind jij een goed, gezond en prettig woonklimaat voor de bewoners ontzettend belangrijk. Je verricht verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen, waarmee jij een bijdrage levert aan het welzijn van de bewoners. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Want je doet het werk niet alleen. Je voelt je snel thuis in het team; daarvoor wordt gezorgd.
 
Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!
 
Wij zijn voor een verpleeghuis in Utrecht op zoek naar een Verzorgende IG met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die rekening houdt met de wensen en behoeften van bewoners. Maar ook met de mogelijkheden die zij hebben, zodat de zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. In dit verpleeghuis ligt het accent op het gezellig maken van de dag. Hoe zorg je ervoor dat bewoners een fijne dag hebben? In het Utrechtse verpleeghuis wonen mensen met somatische of psychogeriatrische klachten. Warme zorg staat centraal. Wil iemand eerst in ochtendjas een beschuitje eten en dan pas onder de douche ? Dat kan. Werkgroepen van zorg, welzijn, de behandeldienst en de cliëntenraad zorgen samen voor speciale dingen als een mooi behangetje in de huiskamers. 

Bij de opdrachtgever staat voorop dat jij je eigen talenten inzet om het goed te hebben met de bewoners.  Hou je van voorlezen? Dan is dat echt mogelijk!

Het verpleeghuis telt 102 appartementen en 120 aanleunwoningen. De teamsamenstelling in het huis zijn: Voedingsassistente / Helpende / Verzorgende (IG) / EVV’er / Verpleegkundige MBO of HBO. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinair team, bestaande uit de zorgmedewerkers, de arts (SO), de psycholoog, de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de diëtiste, de logopediste en de geestelijk verzorger. Taken en verantwoordelijkheden liggen laag in de teams, waardoor je samen met het team vorm kunt  geven aan de verschillende werkprocessen. De bewoners beschikken allen over een eigen appartement met badkamer en keukenblok. Samen met de zorgmedewerkers geven de bewoners vorm aan hun eigen levensinvulling.

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt het diploma Verzorgende IG.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent klantgericht en professioneel.
 • Je kunt goed samenwerken en vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,16 - € 17,65 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Een dagje meelopen is uiteraard ook mogelijk.

#vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Vacatureverzorgende
Verzorgende IG
Zorgvacature
Vergelijkbare vacatures