Vakantiekrachten/vakantiewerk

Utrecht, Nederland
Solliciteer
125 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 10,96 - 14,48 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 36
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 26-02-2020

VAKANTIEWERK met een geweldig doel!

Wij bieden vakantiewerk met voldoende vrije tijd, een goed salaris en ontzettend veel waardering! Besteed jouw vakantie (werk) in de zorg en bouw gelijk aan jouw werkervaring! In Utrecht en omgeving (o.a. in de stad Utrecht, Woerden, Maarssen, Vinkeveen) is DuoZorg Uitzendbureau op zoek naar vakantiemedewerkers! Een ochtend werken en lekker ’s middags naar het strand? Of een avond werken en in de ochtend lekker uitslapen? Dat kan! Meld je dan nu aan als vakantiemedewerker bij DuoZorg Uitzendbureau.

Wat ga jij doen

Als vakantiemedewerker help jij mee in de zorg van klanten in de thuissituatie/thuiszorg of in een verpleeg- of verzorgingshuis van een van onze klanten. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig de wijk in om klanten te verzorgen en te helpen met het uit bed komen, wassen, aankleden, steunkousen aantrekken óf je levert deze zorg aan bewoners van het verpleeg- of verzorgingshuis bij jou in de buurt. Voor zorg in de wijk heb je wel een fiets nodig.

Wat breng jij mee

  • Jij studeert aan de opleiding Verzorgende IG, Verpleegkunde (MBO of HBO) of Geneeskunde en je hebt minimaal het 1e leerjaar afgerond;

  • Je bent gediplomeerd Helpende MBO niveau 2 Zorg en Welzijn;

  • Je bent in het bezit van eigen vervoer, fiets/brommer/scooter voor in de thuiszorg;

  • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar in de zomerperiode (juli/augustus 2020).

Wij bieden

  • Een leerzame en zinvolle vakantiebaan; door jouw inzet krijgen de cliënten in de zorg ook in de zomerperiode de juiste én benodigde zorg;

  • Wekelijkse uitbetaling van een passende salaris conform de cao VVT; vanaf € 10,96 bruto per uur afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Werk je in de avonden of weekenden dan ontvang je ook nog een toeslag!

  • Werken wanneer het jou uitkomt; jij geeft dagdelen aan die je wilt werken en dan heb je voldoende tijd voor vrije tijd! Lekker.

  • Mogelijkheid om ook na de zomervakantie te blijven werken (bijbaan).

  • Oprecht en betrokken begeleiding van DuoZorg Uitzendbureau: wij zorgen voor ZorgToppers en jij gaat voorbereid aan de slag. Met plezier!

Solliciteren

Wij zien je CV graag tegemoet, je bent van harte welkom. Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op en vertellen je meer over de verdere sollicitatieprocedure. Wij horen graag in welke weken jij beschikbaar bent.

Tot snel

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of Whatsapp met Yvonne van Leeuwen 06-208 38 607 of bel/e-mail naar onze vestiging in Utrecht 030-2844710 / utrecht@duozorg.nl.

Onze missie: wij zorgen voor ZorgToppers!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Zorgvacature
Vacature zorg
Vergelijkbare vacatures