Medewerker klantenservice

Schiedam, Nederland
Solliciteer
22 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 17,65 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 24 - 24
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Ben/Ken jij iemand die als Medewerker Klantenservice aan de slag zou willen in Schiedam bij een zorgorganisatie?

Voor onze opdrachtgever, een grote zorginstelling, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Medewerker Klantenservice, met een zeer flexibele werkhouding die in wil springen als het nodig is.

Per week worden door klantenservice gemiddeld 2.000 gesprekken afgehandeld. Telefonische contacten zijn afkomstig van klanten die zorg ontvangen of diensten afnemen, mantelzorgers, maar ook relaties, huisartsen, verwijzers en zorginstellingen.


De medewerker is voor klanten en relaties van Careyn het (telefonische en schriftelijk) visitekaartje van de organisatie is en in veel gevallen het eerste contact met Careyn. Klanten kunnen terecht met al hun vragen, zowel (zorg)inhoudelijke vragen als vragen over de organisatorische of financiële kant van de dienstverlening.
De medewerker klantenservice werkt voor alle afdelingen en regio’s en geeft informatie over alle producten en diensten van Careyn. Tevens maakt zijn afspraken voor de afdeling voedings-voorlichting en dieetadvisering en verzorgt de aanvraag van personenalarmering en bemiddelen naar dienstenleveranciers voor Gezondheid Service. Daarnaast is de klantenservice is de frontoffice voor alle financiële vragen van klanten en leveranciers van Careyn.


Als Medewerker Klantenservice werk je klantgericht en zoek je samen met de klant naar oplossingen, geef je gerichte informatie of bespreek mogelijkheden op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg.
Je beantwoordt alle vragen waarvoor geen verpleegkundige achtergrond is vereist. Een achtergrond in een vergelijkbare dienstverlening is wel een grote pré i.v.m. de veelzijdigheid van deze functie. 


De opdracht gaat per direct in, is voor minimaal 6 maanden en als het wederzijds bevalt is een contractverlenging mogelijk. Het gaat om ca. 24 uur per week. O ja, een harde eis is dat je in het bezit bent van minimaal een hbo-diploma! 

Je wordt in overleg ingeroosterd van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur. Deze leuke baan waar men rekening houdt met jouw privéomstandigheden verdient ook nog eens keer goed!


Wat neem jij mee?

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma (is dit niet het geval dan wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen)
  • Je bent klant- en servicegericht
  • Je hebt affiniteit met de zorg
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
  • Handig met verschillende computersystemen

Wat bieden wij jou?

  • 8,33% eindejaarsuitkering (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!)
  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag
  • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,16-€ 17,65 bruto per uur)
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld en vakantiedagen

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Upload meteen jouw CV of neem contact met mij op en ik vertel je alles over deze baan! Merel Verweel, recruiter 06-30364235 of 0181-652855 / spijkenisse@duozorg.nl

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Administratief
Vacature zorg
Vergelijkbare vacatures