Verzorgende IG/Verpleegkundige (intramuraal) - Utrecht (24 uur per week)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
24 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 23,69 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: -
Uren per week: 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

 

 

 

Als Verzorgende IG/Verpleegkundige vind jij een goed, gezond en prettig woonklimaat voor de bewoners ontzettend belangrijk. Je verricht verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen, waarmee jij een bijdrage levert aan het welzijn van de bewoners. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Want je doet het werk niet alleen. Je voelt je snel thuis in het team; daarvoor wordt gezorgd.

Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!

Je gaat werken in een verpleeghuis/modern seniorcomplex in Utrecht. In dit seniorencomplex wonen mensen (tussen 48-92 jaar) met somatische klachten als Parkinson, Multiple Sclerose en Niet-aangeboren hersenletsel. Iedereen heeft een eigen appartement en voert daarmee een eigen huishouden. De bewoners zijn zo zelfstandig als mogelijk en gaan ook gerust zelf boodschappen doen. Zij kunnen gezamenlijk eten in de grote huiskamers. De zorg die je hier verleent, is dezelfde als bij psychogeriatrie. Je werkt samen in een multidisciplinair team van onder meer artsen en fysiotherapeuten. Bij voorkeur werk je dag- en avonddiensten, zowel doordeweeks als in het weekend, we bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Het betreft een tijdelijke opdracht maar een vast dienstverband is altijd bespreekbaar. Je kunt na deze opdracht doorstromen naar een andere zorglocatie of vacature met hetzelfde, meer of minder uren per week. Wij zijn altijd op zoek naar ZorgToppers! Informeer gerust naar onze mogelijkheden.

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt een diploma als Verzorgende IG of Verpleegkunde
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao ( Verzorgende IG FWG 35 € 12,16 - € 17,65 bruto per uur) (Verpleegkundige FWG 45 of 50 € 15,46 - € 23,69 bruto per uur)
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met onze recruiter Yvonne via 06 – 208 38 607 of bel met onze vestiging in Utrecht via 030 – 28 447 10. Tot snel!

 

#vacature #verzorgende #verpleegkundige #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Utrecht

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Vergelijkbare vacatures