Verpleegkundige (thuiszorg) gezocht - Utrecht (uren in overleg tot 28 uur)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
40 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 15,46 - 23,69 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 2 - 28
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Als verpleegkundige spreekt het je aan om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en professioneel team, waarbinnen je zelfstandig werkt. Jij haalt voldoening uit het bieden van de juiste zorg aan cliënten in hun thuissituatie, waarbij je altijd uitgaat van de wensen en mogelijkheden die mensen hebben. Verantwoordelijkheidsgevoel is één van je kernkwaliteiten en dit komt goed tot zijn recht in de regisserende en afwisselende functie die je hebt.

Wij zijn op zoek naar een (wijk)verpleegkundige voor het wijkteam in Utrecht in de wijk Overvecht. Als wijkverpleegkundige sta je dicht bij je cliënten. Jij zorgt voor de indicatie en het regelen van de zorg. Je hebt een coördinerende rol in het team en zorgt ervoor dat collega’s zich gehoord en gezien voelen. Je bent de spil in de samenwerking met huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan.

Je kunt per direct voor lange tijd aan de slag. De voorkeur gaat uit naar iemand die tot 28 uur per week beschikbaar is, ben je minder beschikbaar dan is dit geen probleem. We bespreken graag jouw wensen! Wel moet je bereid zijn zowel dag-, avond- als weekenddiensten te werken.  Je kunt in de wijk vrij parkeren. De routes zijn goed bereikbaar per fiets. In overleg met jou is de aanschaf van een fiets uiteraard bespreekbaar. Wil je een dag meelopen? Ook dat is mogelijk.

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt een Mbo- of Hbo-diploma als verpleegkundige. 
 • Je bent bevoegd en bekwaam en BIG-geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.
 • Je bent professioneel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je voortdurend aan te passen aan de wisselende werkomgeving in de thuissituatie. Je vindt het leuk om collega’s te coachen en te motiveren.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 45 of 50 € 15,46 - € 23,69 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verpleegkundige #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Vacatureverpleegkundige
Verpleegkundige
Zorgvacatures
Zorgvacature
Zorguitzendbureau
Uitzendbureauindezorg
Vergelijkbare vacatures