Helpende Flex (intramuraal) / Student Verzorgende IG/Verpleegkunde/Geneeskunde – Maarssen (6-8 uur diensten)

Maarssen, Nederland
Solliciteer
34 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 11,34 - 15,85 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 6 - 36
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

 

Werken wanneer jij wilt? Een perfecte combinatie tussen werk en privé? Met hart en ziel een ZorgTopper zijn en blijven? Ontdek onze PLUS voor jou!

Zoek jij een leuke, leerzame, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle bijbaan? Dan ben je bij DuoZorg Uitzendbureau aan het juiste adres.

Wil jij als ZorgTopper zelf bepalen wanneer je werkt? Ben je beschikbaar voor alleen dag- of avonddiensten of alleen in het weekend? Waardoor jij je studie goed kunt combineren met werken in de zorg?

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

Wij zijn voor een verpleeghuis in Maarssen op zoek naar een Helpende met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die rekening houdt met de wensen en behoeften van bewoners. Maar ook met de mogelijkheden die zij hebben, zodat de zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. Dit verpleeghuis kenmerkt zich door een prettige sfeer en je kunt werken op diverse afdelingen, op somatische afdelingen of afdelingen PG. Op de afdeling Somatiek hebben de bewoners elk een eigen huiskamer en er wonen 11 bewoners. Dit zijn open afdelingen. De afdelingen PG hebben ook een eigen huiskamer en er wonen ook 11 bewoners. Dit zijn gesloten afdelingen waar clienten wonen met verschillende vormen van dementies. Hier is het erg belangrijk dat jij de juiste signalen kunt opvangen.

De diensten zijn flexibel; jij geeft aan wanneer je wilt werken. Het betreft 6- uurs of 8- uursdiensten.

De zorg heeft extra handen nodig. Ben jij oud-zorgmedewerker en wil je juist nu de zorg weer in? Of ben jij zorgstudent en wil jij jouw kennis alvast in de praktijk brengen zodat je werkervaring kunt toevoegen aan je CV? Of ben je pas afgestudeerd en weet je nog niet zo goed waar in de zorg je wilt werken?

Waarom werken via DuoZorg Uitzendbureau?

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. Bij DuoZorg kun jij zeggen waar en wanneer en hoeveel je wilt werken. Je krijgt toegang tot ons medewerkersportaal waar wij alle openstaande diensten publiceren. Via onze planningsapp kun jij jezelf via je telefoon inroosteren. Heb je liever dat wij je inplannen? Dat kan ook. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je bent (oud)zorgmedewerker. Of je volgt op dit moment een zorgopleiding of studeert Geneeskunde.
 • Of je hebt een Helpende diploma.
 • Je hebt (stage)ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je bent 6 - 36 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 20 of 25 € 11,34 - € 15,85 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #helpende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #zorgstudent #verzorgendeIG #geneeskunde #verpleegkundige #bijbaan

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Vergelijkbare vacatures