Intercedent met talent voor plannen en hart voor de zorg - Spijkenisse (32 uur per week)

Spijkenisse, Nederland
Vacature is vervallen
Nieuw Tijdelijk
Deeltijd
€ 15,48 - 22,18 per uur
Categorie: HR, Werving en Selectie
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 32 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 25-07-2022

Talent voor plannen en hart voor de zorg?

Op zoek naar een veelzijdige baan, van planning en diverse HR taken - en werkzaamheden tot relatiebeheer? Dan is deze baan als intercedent bij DuoZorg dé baan voor jou! 

Wij zoeken voor ons gezellige en gedreven team, een nieuwe collega intercedent bij voorkeur per 1 september a.s. 

Wat ga je doen:

Samen met de collega's van DuoZorg én Careyn zoek je een oplossing voor personele knelpunten in de zorg. Dit kan om acute invulling van diensten gaan, maar ook oplossingen door middel van langdurige plaatsingen. Je denkt graag mee met de vele locaties en wijkteams van Careyn.

Met behulp van het planningsysteem hou jij openstaande diensten in de gaten en plan je medewerkers in. Je hebt regelmatig contact met de locaties en weet hierdoor precies wat er speelt. Je hebt veel telefonisch contact en contact via e-mail met onze medewerkers, de locaties en de collega’s en collega- uitzendbureaus.

Communiceren is jouw 2e naam en je vind het heerlijk om minstens 5 ballen tegelijk in de lucht te houden. Samen zoeken wij de juiste medewerkers voor de juiste dienst of vacature. Je bent contactpersoon voor een groep uitzendkrachten. Je houdt je bezig met werkzaamheden rondom werving, in- en uitstroom en onderhoudt op regelmatige basis persoonlijk contact met onze ZorgToppers en je collega's van Careyn. Jij zorgt ervoor dat zij zich gehoord, gezien en geholpen voelen!

Een leuke, afwisselende en uitdagende baan met veel teamwork. We doen het vooral samen. Jij bent iemand die denkt in kansen en oplossingen en vindt het een sport om de planning passend te maken. Kortom een veelzijdige functie voor een enthousiaste duizendpoot!

Onze vestiging is gevestigd midden in Spijkenisse Centrum waardoor de keuze voor de lunch iedere dag niet lastig is en een snelle boodschap voor thuis is zo gehaald. Mocht je wonen in de regio van Schiedam, Delft, Maassluis of het Westland, dan ben je ook van harte welkom. Een groot deel van ons werkgebied is hier gevestigd en werken op locatie is mogelijk en gewenst. We nemen de tijd om je goed in te werken, we werken overigens hybride. Thuiswerken is na je een gedegen inwerkperiode mogelijk!

De werkdagen overleggen wij natuurlijk samen met jou, waarbij jij in ieder geval op maandag en vrijdag op onze vestiging kunt werken. 

Werken bij DuoZorg, onderdeel van Careyn.

DuoZorg is hét bureau voor flexdiensten, flexwerk en ZZP bemiddeling en onderdeel van Careyn. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met vestigingen in Spijkenisse en Utrecht. Zorgmedewerkers van DuoZorg kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij werken, dit maakt werken bij DuoZorg uniek. Wij zorgen voor ZorgToppers!

Jouw profiel

 • Je heb HBO werk- en denkniveau.
 • Starter of meer ervaren, je bent van harte welkom.
 • Je kunt goed plannen én organiseren.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Spijkenisse of Delft.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!)

 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag, zonder eigen bijdrage.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 40/45 €15,48 – €22,18) met doorstroom naar FWG 50(€18,30 - €25,19) mogelijk als je doorgroeit naar een senior positie.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met Yvonne (recruiter) via 06-208 38 607. Hopelijk spreek ik je snel!

#intercedent #hrmedewerker #accountmanager #hr #uitzend #uitzendbureau #zorg #careyn #plezier #Spijkenisse #Delft 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Administratief
Zorguitzendbureau
Uitzendbureauindezorg
Spijkenisse
Planner