Verzorgende IG (intramuraal) flex - Maarssen (6-8 uur per dienst)

Maarssen, Nederland
Solliciteer
34 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 17,65 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 6 - 36
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wil jij als Verzorgende IG zelf de regie hebben over je rooster waardoor werk en privé in balans blijven? Ben jij op zoek naar een mooie en dankbare (bij)baan waar jij het verschil maakt? Wil je wel graag werken op een vaste locatie? Dan zijn wij een match!

Jij helpt jouw cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer een stukje regie over zijn eigen leven kan terugpakken. Voor jou is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig om je eigen werktijden in te kunnen delen, zodat je werk en privé prima kunt combineren. En jij bent toe aan afwisseling in doelgroep, bewoners of afdeling. Voel jij je erg thuis op een van de afdelingen dan kun je ook kiezen voor om alleen op één van de afdelingen binnen het huis van jouw voorkeur te werken.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

Wij zijn voor een verpleeghuis in Maarssen op zoek naar een Verzorgende IG met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die rekening houdt met de wensen en behoeften van bewoners. Maar ook met de mogelijkheden die zij hebben, zodat de zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. Dit verpleeghuis kenmerkt zich door een prettige sfeer en je kunt werken op diverse afdelingen, op somatische afdelingen of afdelingen PG. Op de afdeling Somatiek hebben de bewoners elk een eigen huiskamer en er wonen 11 bewoners. Dit zijn open afdelingen. De afdelingen PG hebben ook een eigen huiskamer en er wonen ook 11 bewoners. Dit zijn gesloten afdelingen waar clienten wonen met verschillende vormen van dementies. Hier is het erg belangrijk dat jij de juiste signalen kunt opvangen.

De diensten zijn flexibel; jij geeft aan wanneer je wilt werken. Het betreft 6- uurs of 8- uursdiensten.

Waarom werken via DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. Bij DuoZorg kun jij zeggen waar en wanneer en hoeveel je wilt werken. Je krijgt toegang tot ons medewerkersportaal waar wij alle openstaande diensten publiceren. Via onze planningsapp kun jij jezelf via je telefoon inroosteren. Heb je liever dat wij je inplannen? Dat kan ook. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt een diploma als Verzorgende IG of je bent student Verpleegkunde of Geneeskunde (3e jaars).
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,16 - € 17,65 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #bijbaan #flex #flexpool #zorgstudent #student Geneeskunde #studentverpleegkunde

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Zorgvacatures
Zorguitzendbureau
Vacature zorg
Vacatureverzorgende
Verzorgende IG
Student
Vergelijkbare vacatures