Verzorgende IG - Verpleeghuizen Utrecht of regio Utrecht - Flex

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
96 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 11,75 - 17,05 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 29-04-2020

Werken wanneer jij wilt? Zelf jouw rooster bepalen? Een perfecte combinatie werk en privé? Met hart en ziel een zorgtopper zijn en blijven? Ontdek onze PLUS voor jou! Voor diverse verpleeghuizen in Utrecht stad maar ook in de regio zijn wij op zoek naar diverse Verzorgenden IG. Alles wat jij wilt of kunt werken wordt ontzettend gewaardeerd. Jij mag het zeggen. Jouw voorkeur staat bij ons voorop! Hierdoor is voor jou het werk goed te combineren met jouw privéleven en is werk en privé goed in balans. Met plezier.

Wat ga je doen

Aan de slag als verzorgende IG bij deze opdrachtgever betekent een afwisselende functie. Je kunt aangeven waar je wilt werken en welke afdeling jouw voorkeur heeft. Wil je werken op een kleinschalige locatie of op een afdeling waar cliënten wonen met een psychogeriatrisch of somatisch ziektebeeld of juist op een leerafdeling? Als jij via DuoZorg Uitzendbureau aan de slag gaat, mag jij het zeggen. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een goede en juiste overdracht aan jouw collega’s. Je doet het werk niet alleen. Jouw inbreng wordt enorm gewaardeerd en gestimuleerd. Je voelt je snel thuis, daarvoor wordt gezorgd. Je staat open om verschillende taken op je te nemen. Jij weet uiteraard wat er van je verwacht wordt als Verzorgende IG. Jij zorgt en wij zorgen voor jou!

Zelfroosteren

Via zelfroosteren en onze planningsapp op jouw telefoon kun jij jezelf inplannen op openstaande diensten. In verband met Corona word je gekoppeld aan een vast huis en overleg je op dit moment de planning met de planner van het huis. Veilig en vertrouwd! Heb je liever dat wij je inplannen, dat kan natuurlijk ook. Jij bepaalt jouw eigen rooster en ook wanneer je gaat werken. 

Wat breng jij mee

 • bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende;

 • bent bevoegd en bekwaam;

 • bent vanaf 8 uur per week flexibel inzetbaar;

 • bent enthousiasme, betrokken en hebt een visie op zorg;

 • bent woonachtig in Utrecht of directe omgeving.

Onze plus voor jou!

 • werken wanneer jij wilt en waar jij wilt; hoeveel dat bepaal jij zelf;

 • je kunt jezelf maximaal 24 uur per week inroosteren, wil je meer werken, laat je ons dat weten en plannen wij je op basis van jouw beschikbaarheid én afhankelijk van welke diensten jij draait;

 • allemaal online maar je kunt ons ook gewoon bellen, emailen of langskomen; wij staan je graag met raad en daad bij; snel en direct;

 • via DuoCademy houd jij ook jouw bijscholing nog volledig bij. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij die ZorgTopper blijft.

Wij bieden

 • jou een leuke baan bij een prettige opdrachtgever; jij bepaalt zelf wanneer je werkt; met 

 • een detacheringsovereenkomst met intentie tot verlenging; urencontract of vast dienstverband is mogelijk;

 • een bruto uurloon van minimaal € 11,75 en maximaal € 17,05 op basis van de cao VVT FWG 35;

 • Een reiskostenvergoeding én onregelmatigheidstoeslag conform cao VVT;

 • Vakantiegeld, Pensioenregeling én bijscholing;

 • Een eindejaarsuitkering!

 • De plus van DuoZorg Uitzendbureau.

Solliciteren

Deze vacature kent geen sluitingsdatum; je bent van harte welkom!

Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op en vertellen je meer over de verdere sollicitatieprocedure.

Tot snel

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of Whatsapp met Yvonne van Leeuwen 06-208 38 607 of bel/e-mail naar onze vestiging in Utrecht 030-2844710 / utrecht@duozorg.nl

Onze missie is: wij zorgen voor ZorgToppers!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden