Verzorgende IG of Verpleegkundige wijkteam - Hoeksche Waard (20 - 24 uur per week)

Oud-Beijerland, Nederland
Vacature is vervallen
176 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,52 - 24,40 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 20 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 11-10-2021

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige maak jij het mogelijk dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je haalt voldoening uit het bieden van de juiste verzorging, totdat de cliënt weer op eigen benen kan staan. En tot die tijd ben jij het zonnetje in huis.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

Jij bent die Verzorgende IG of die Verpleegkundige die het geweldig vindt juist in een wijkteam aan de slag te gaan. Jij wilt samen met jouw collega's vanaf het moment van de indicatie hét aanspreekpunt zijn voor de cliënt. Jij wilt verantwoordelijk zijn voor zijn of haar specifieke zorgvraag en je wilt hem of haar stimuleren in zelfredzaamheid. Jij wilt de regierol pakken en daarom is dit dé vacature voor jou! 

Reageer daarom vandaag nog.

Wil je meer of minder uren werken of heb je andere wensen, laat het ons weten. We komen graag met je in contact om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Het gaat om een tijdelijke vacature ter ondersteuning.We verwachten wel dat je voor langere tijd aan de slag kunt. Het biedt jou de mogelijkheid een kijkje te nemen in een andere team of kennis te maken met de thuiszorg.

Omdat wij altijd veel vacatures open hebben voor verzorgenden IG en verpleegkundigen is veel mogelijk in vervolg op deze vacature. Een vast dienstverband, een andere vacature of uren in overleg, is zeker bespreekbaar én mogelijk!

Waarom werken via DuoZorg?

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht.

Jouw wensen staan voorop! Werken zoals jij wilt. 

Jouw profiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG / MBO Verpleegkunde.
 • Je bent bevoegd en bekwaam.
 • Je bent als verpleegkundige BIG-geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.
 • Je bent zorgvuldig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je voortdurend aan te passen aan de wisselende werkomgeving in de thuissituatie.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao Verpleegkundige (FWG 45 of 50 € 15,93 - € 24,40 bruto per uur). Salaris conform de VVT-cao Verzorgende IG (FWG 35 € 12,52 - € 18,18 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#verpleegkundige #verzorgende IG #HoekscheWaard #vacatureverpleegkundige #vacatureverzorgendeIG #werkenzoalsjijwilt #flexibel

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Vacatureverzorgende
Verzorgende IG
Verpleegkundige
Vacatureverpleegkundige
Vacature zorg
Zorgvacature
Hoekschewaard
Vergelijkbare vacatures