Verzorgende IG of Verpleegkundige (intramuraal) nieuw team gezocht - Utrecht 28 uur - 32 uur - 36 uur

Utrecht, Nederland
Solliciteer
31 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,16 - 23,69 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 28 - 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Als Verzorgende IG/Verpleegkundige vind jij een goed, gezond en prettig woonklimaat voor de bewoners ontzettend belangrijk. Je verricht verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen, waarmee jij een bijdrage levert aan het welzijn van de bewoners. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Want je doet het werk niet alleen. Je voelt je snel thuis in het team; daarvoor wordt gezorgd.
 
Voor een nieuw op te richten team in een modern seniorencomplex in Utrecht zoeken wij verzorgenden IG en verpleegkundigen (niveau 4 en/of 5).  De opdrachtgever is huurder van 37 zorgappartementen op de tweede en derde woonlaag. Hier wonen mensen (tussen 48-92 jaar) met somatische klachten als Parkinson, Multiple Sclerose en Niet-aangeboren hersenletsel. Iedereen heeft een eigen appartement en voert daarmee een eigen huishouden. De bewoners zijn zo zelfstandig als mogelijk en gaan ook gerust zelf boodschappen doen. Zij kunnen gezamenlijk eten in de grote huiskamers. De zorg die je hier verleent, is dezelfde als bij psychogeriatrie. Je werkt samen in een multidisciplinair team van onder meer artsen en fysiotherapeuten. 

Vind jij het geweldig om een nieuw team mede vorm te geven dan is dit jouw kans!

Ben jij verpleegkundige niveau 5 dan verwachten wij ook van je dat je handen aan het bed levert. In het team liggen allerlei verantwoordelijkheden als zijnde EVV-schap, het bijwonen van MDO’s en zorgleefplanbesprekingen.

Je kunt per direct ook voor langere tijd aan de slag in dit nieuwe team. Je kunt aan de slag voor 28 uur of 32 of zelfs 36 uur. Jouw wensen staan voorop. Mocht jij het naar je zin hebben en klikt het, dan ziet de opdrachtgever graag dat je bij hen in dienst treedt! Een vaste baan is (ook) mogelijk! Je moet wel bereid zijn zowel dag-, avond- als weekenddiensten te werken.

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:
 • Als verzorgende heb jij een diploma als Verzorgende IG.
 • Als verpleegkundige heb jij een Mbo- of Hbo-diploma als verpleegkundige.
 • Je bent bevoegd en bekwaam en als verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,16 - € 17,65 bruto per uur Verzorgende IG / FWG 45 of 50 € 15,46 - € 23,69 bruto per uur Verpleegkundige).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.
Solliciteren?
Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!
 

#vacature #verzorgende #verpleegkundige #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures