Verpleegkundige - Utrecht

Utrecht, Nederland
Solliciteer
125 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 14,94 - 20,15 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 02-03-2020

ZorgTopper; vind de baan die bij jou past!

Voor een opdrachtgever in Utrecht en omgeving zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor diverse langdurige opdrachten (ziektevervang of vanwege een vacature) in diverse zorgcentra in Utrecht Stad, Woerden, Vinkeveen en Maarssen.

Alles wat jij wilt of kunt werken wordt ontzettend gewaardeerd. Jij mag het zeggen.

Jouw voorkeur staat bij ons voorop! Hierdoor is voor jou het werk goed te combineren met jouw privéleven en is werk en privé goed in balans. Met plezier. Ook kun je kennismaken met de ouderenzorg, revalidatiezorg, werken in een zorgcentrum/verpleeghuis of in wijkzorg/thuiszorg? Vind via DuoZorg Uitzendburau het werk dat bij jou past!

Wat ga je doen

Aan de slag als verpleegkundige bij deze opdrachtgever betekent een afwisselende functie met inbreng! Je krijgt veel vrijheid om de zorg – samen met je team – op de beste manier te organiseren. Elke dag is anders, dat maakt jouw baan zo leuk en dynamisch Je kunt werken op diverse afdelingen en/of op verschillende locaties. Wil je werken op een kleinschalige locatie of op een afdeling waar cliënten wonen met een psychogeriatrisch of somatisch ziektebeeld of in op een revalidatie-afdeling of juist op een leerafdeling? Of wil je aan de slag in de thuiszorg? Als jij via DuoZorg Uitzendbureau aan de slag gaat, mag jij het zeggen. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een goede en juiste overdracht aan jouw collega’s. Je doet het werk niet alleen. Jouw inbreng wordt enorm gewaardeerd en gestimuleerd. Je voelt je snel thuis, daarvoor wordt gezorgd. Je staat open om verschillende taken op je te nemen. Jij weet uiteraard wat er van je verwacht wordt als verpleegkundige. Jij zorgt en wij zorgen voor jou!

Ben jij geïnteresseerd dan horen wij graag jouw mogelijkheden. Jouw mogelijkheden vormen de basis en daarop stellen wij je voor aan onze opdrachtgever.

Jij

 • hebt een diploma Verpleegkunde (MBO of HBO);

 • bent bevoegd en bekwaam;

 • hebt ervaring in de ouderenzorg of voldoende stage-ervaring/werkervaring als verpleegkundige;

 • wilt jezelf ontwikkelen; bent professioneel en betrokken;

 • bent in bezig van een VOG of bereid deze met ons aan te vragen.

Plus

 • werken wanneer jij wilt en waar jij wilt; hoeveel dat bepaal jij zelf;

 • allemaal online maar je kunt ons ook gewoon bellen, emailen of langskomen; wij staan je graag met raad en daad bij; snel en direct;

 • via DuoCademyhoud jij ook jouw bijscholing nog volledig bij. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij die ZorgTopper blijft.

Wij

 • bieden een leuke baan bij een prettige opdrachtgever;

 • bieden een bruto uurloon van minimaal € 14,94 en maximaal € 20,15 op basis van de cao VVT FWG 45 (Verpleegkundige MBO), je wordt ingeschaald op basis van jouw werkervaring en leeftijd;

 • bieden een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag conform cao VVT;

 • bieden Vakantiegeld, een bijscholingsprogramma DuoCademyén Pensioenregeling;

 • bieden ook een eindejaarsuitkering!

 • bieden de PLUSvan DuoZorg Uitzendbureau.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Heb je gesolliciteerd dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op en vertellen je meer over de verdere sollicitatieprocedure.

Totdat wij de juiste ZorgTopper hebben gevonden, blijft de vacature openstaan. 

Tot snel

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of Whatsapp met Yvonne van Leeuwen 06-208 38 607 of bel/e-mail naar onze vestiging in Utrecht 030-2844710 / utrecht@duozorg.nl.

 

Ontdek onze PLUS voor jou. Onze missie is: wij zorgen voor ZorgToppers!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Vergelijkbare vacatures