Fysiotherapeut gezocht - Vinkeveen (vanaf 18 uur per week)

Vinkeveen, Nederland
Solliciteer
25 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 16,75 - 26,59 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Paramedici
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 18 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Als fysiotherapeut vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van de bewoners in een intramurale setting, het dagbehandelcentrum en/of thuis. Het geeft jou voldoening om te bieden wat zij nodig hebben, waarbij je altijd uitgaat van de mogelijkheden die mensen (nog) hebben. Geduld is één van je kernkwaliteiten en je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat dat je levert. Jouw deskundigheid wordt ingezet om de leefkwaliteit van de bewoners te optimaliseren.

Ben jij deze ZorgTopper, reageer dan vandaag nog.

Wat ga je doen:

Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor fysiotherapeutisch onderzoek, stellen van diagnoses, behandelen, begeleiden en adviseren van cliënten. Daarnaast begeleidt en adviseer je medewerkers, familieleden en mantelzorgers over het ziektebeeld, de behandeling en de dagelijkse handelingen en hulpmiddelen die worden ingezet bij de cliënt. En je levert een bijdrage aan het tot stand komen van de individuele zorgplannen. 

Het zorgcentrum bevindt zich in het centrum van Vinkeveen. De grote diversiteit aan doelgroepen maakt dit zorgcentrum uniek en bestaat uit (beschermde) revalidatie, psychogeriatrie, chronische somatiek, patiënten met syndroom van Korsakov, NAH en gerontopsychiatrie. Al deze doelgroepen worden op 1 locatie behandeld. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis.

Je gaat in eerste instantie tijdelijk voor in ieder geval 3 maanden aan de slag met de mogelijkheid tot verlenging. Je werkt op doordeweekse dagen. Je bent bereid ook zo nu en dan in overleg te werken op een andere locatie van deze zorgorganisatie. Ook ZZP'ers zijn van harte welkom te reageren. (tarief in overleg).

DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je bent gediplomeerd (geriatrisch) fysiotherapeut.
 • Je hebt voldoende ervaring in de verpleeghuissector;
 • Je beschikt over een AGB-code en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je bent 18 uur per week en per direct beschikbaar.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao. (FWG 55  € 16,75 - € 26,59 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onze PLUS voor jou.
Als je als ZZP aan de slag wilt, ben je ook van harte welkom. 

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #fysiotherapeut #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht