Verzorgende IG (intramuraal) - Spijkenisse (24 uur - 32 uur per week)

Spijkenisse, Nederland
Solliciteer
158 dagen geleden
€ 12,52 - 18,18 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 24 - 32
Dienstverband: Tijdelijk Deeltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-09-2021
Vind jij het als Verzorgende IG een uitdaging om in verschillende teams of in verschillende verpleegtehuizen te werken? Houd jij van afwisseling en wil je zelf bepalen wanneer jij werkt?  Via DuoZorg Uitzendbureau kun je werken waar en wanneer jij wilt! Wil je werken op een somatische afdeling of op een geriatrische afdeling? Of op een kleinschalig-wonen-afdeling of juist op een revalidatie-afdeling? Of liever in de thuiszorg? Bij DuoZorg kan het allemaal.
 
Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!
 
Op dit moment zoeken wij voor een locatie Kleinschalig wonen met 3 woonvilla’s in Spijkenisse, waar PG en Somatische zorg van licht tot complexe zorg wordt geboden, een Verzorgende IG. Je kunt per direct of zo snel als mogelijk is ter vervanging van zwangerschapsverlof of van langdurig verzuim bij een andere locatie aan de slag. 
 
Na de vervanging kun je direct op een andere opdracht/of ter vervanging aan de slag. Wij zijn altijd op zoek naar Verzorgende IG. Voor jou een mogelijkheid geregeld bij andere doelgroepen of bij andere zorglocaties aan de slag te gaan. Hoe leuk en interessant. Heb jij een voorkeur voor een doelgroep of locatie, wij houden echt rekening met jou wensen!
 
Ben je ZZP'er Verzorgende IG dan ben je ook van harte welkom. Wij ontvangen graag je aanmelding en informeren je over de tarieven en voorwaarden. Wij hanteren geen bemiddelingskosten. 
 
Waarom werken via DuoZorg?
DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!
 

Jouw profiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.
 • Je bent zorgvuldig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en jij vindt het een uitdaging om na een vaste periode te wisselen van werkomgeving.
Ben je ZZP'er Verzorgende IG dan ben je ook van harte welkom. Wij ontvangen graag je aanmelding en informeren je over de tarieven en voorwaarden. Wij hanteren geen bemiddelingskosten. 

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,52 - € 18,18 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Een dagje meelopen is uiteraard ook mogelijk.
 

#vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Spijkenisse
Tags
Tags
Vacatureverzorgende
Zorguitzendbureau
Vacature zorg
Zorgvacature
Spijkenisse