Helpende locatie Tamarinde (open diensten) werktijden zelf bepalen - Utrecht (uren in overleg)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,63 - 16,86 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 6 - 24
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 04-05-2022

Ga jij iedere dag met plezier naar je werk als je extra aandacht kunt geven aan cliënten zoals mevrouw Ter Aar? Omdat zij jou een warme glimlach geeft nadat jij gezellig met haar over haar kleinkinderen hebt gepraat?

Wil jij als Helpende het zonnetje in het verpleeghuis zijn voor de bewoners? Vind je het fijn hen te ondersteunen bij de dagelijkse verzorging en krijg jij daar een glimlach van op je gezicht? Krijg jij ook een glimlach bij het idee dat je zelf kunt bepalen wanneer jij werkt en ook mag zeggen op welke afdeling. Of wil jij juist werken op meerdere afdelingen?

Voor Careyn locatie Tamarinde zoeken wij meerdere Helpenden die of op flexibele basis aan de slag willen op deze locatie.

Wat ga je doen:

Als helpende assisteer je bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. Je houdt het zorgdossier bij en overlegt met je collega’s in het team als dit nodig is.

De locatie: 

In Tamarinde kunnen bewoners prettig wonen en leven. Het aanbod bestaat uit verpleeghuiszorg, revalidatie, kortdurend verblijf, welzijn en kleinschalig wonen. 
 
Werk wanneer jij wilt:

De locatie heeft diverse open diensten maar is ook voor langere tijd op zoek naar ondersteuning. Ook in de vakantieperiode staan er veel diensten open. Wil jij als Helpende zelf bepalen wanneer je werkt? Ben jij alleen beschikbaar voor dag- of avonddiensten of alleen in het weekend? Wil je alleen werken op een bepaalde afdeling? Dat kan via DuoZorg Uitzendbureau. 

Zeg Ja! tegen DuoZorg Uitzendbureau!

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Je kunt zelf bepalen hoeveel, waar en wanneer je wilt en kunt werken. Via onze app geef jij je beschikbaarheid aan of plan jij jezelf in op openstaande diensten. Hoe makkelijk. Prima te combineren met jouw gezin, je studie of naast je huidige vaste baan. 

Jouw profiel:

 • Je bent gediplomeerd Helpende.
 • Of je bent student Verzorgende IG of Verpleegkunde (vanaf 2e leerjaar incl. zorgstage) 
 • Je hebt (stage)ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg.
 • Je kunt met tilliften werken. 
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 20 of FWG 25 € 12,63 - € 16,86 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure.

#vacature #helpende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Careyn #Careyntamarinde #Utrecht #zegjategenduozorguitzendbureau

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Utrecht
Zorgvacature
Vacatureverzorgende
Vacaturehelpende
Helpende
Student Helpende
Vergelijkbare vacatures