Bijbaan klantadviseur/medewerker klantenservice zorgorganisatie Careyn - 12 uur tot 24 uur per week - hybride

Schiedam, Nederland
Vacature is vervallen
5 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 14,06 - 18,77 per uur
Categorie: Dienstverlening, Klantenservice
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 24 - 24
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 19-07-2022

Ben jij op zoek naar een leerzame, zinvolle, interessante en flexibele bijbaan naast jouw studie?

Zeg dan Ja tegen DuoZorg Uitzendbureau.

Wij hebben een ontzettend leuke bijbaan voor jou als student. Een bijbaan die je kunt combineren met je studie op MBO+, HBO of WO. 

De vacature is vanaf 12 uur per week en maar je mag natuurlijk ook meer werken als je dit wilt, bijvoorbeeld in jouw vakantie. 

De werkdagen en –tijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur. Jouw werktijden en werkdagen worden in overleg ingeroosterd. Je werkt in ieder geval een avonddienst (bijvoorbeeld van 13.00 uur tot 19.00 uur). Verder zijn er diverse diensten (08.00 - 12.30 uur of van 13.00 uur - 17.00 uur). Het rooster is ongeveer een maand van te voren bekend. Natuurlijk houden wij rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Op dit moment wordt nog veelal vanuit huis gewerkt, de inwerkperiode is wel op locatie, maar daarna kun je vanuit huis werken in combinatie met werken op locatie. 

Klantenservice Careyn

Je gaat werken op de klantenservice van Careyn. Careyn is een zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten. Careyn is er vooral voor kwetsbare ouderen. Zowel thuis als in zorgcentra en actief in de provincies Utrecht en Zuid-Holland.

Elke telefoongesprek is weer een verrassing. Vanuit alle regio’s van Careyn komen vragen - zowel telefonisch, via het contactformulier als via email - centraal binnen. De vragen kunnen gaan over zorg gerelateerde, organisatorische of financiële zaken.

De klantenservice is veelal de frontoffice voor diverse afdelingen van Careyn. De klantenservice zorgt ervoor dat vragen op een snelle, adequate en klantvriendelijke manier worden beantwoord en/of afgehandeld.

Je gaat werken met diverse complexe systemen om de informatie te vinden en te verwerken. Het is wel erg handig dat jij goed overweg kunt met deze diverse systemen. We werken je daar uiteraard goed op in.

Wat ga je doen:

Je beantwoordt telefonisch en schriftelijk vragen van klanten, relaties, verwijzers, mantelzorgers en andere zorginstellingen.

 • Je geeft informatie over de zorg- en dienstverlening van Careyn.
 • Je helpt klanten en relaties bij het zoeken én het maken van een keuze uit het zorg- en dienstenpakket van Careyn.
 • Je maakt afspraken voor de afdeling voedingsvoorlichting en diëtetiek.
 • Je verzorgt aanvragen voor Personenalarmering en bemiddelt naar dienstenleveranciers voor Gezondheid Service.

Het is fijn dat je al enige ervaring hebt met werken op een klantenservice of met werken op een callcenter. Is dat niet het geval, solliciteer dan toch, wij zorgen dat je snel ingewerkt wordt. Jij vindt informatie snel en adequaat. Jij schakelt moeiteloos in en tussen diverse systemen en tussen verschillende partijen. Jij bent in staat de dienstverlening van Careyn op een overtuigende wijze over te brengen en de juiste informatie te vinden. Het team bestaat uit ongeveer 15 klantadviseurs en samen zorgen jullie voor voldoende bezetting. 

In verband met de complexiteit van de functie kan een competentietest deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Werken bij DuoZorg

Je komt in dienst bij DuoZorg en gaat aan de slag bij Careyn. DuoZorg is hét bureau voor flexwerk en flexdiensten en ZZP bemiddeling en onderdeel van Careyn. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal mbo+ of hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit met de zorg.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
 • Je herkent jezelf in de competenties: klantgericht, stressbestendig, snel schakelen, luisteren, inzicht in omgeving, zelfreflectie, uitdrukkingsvaardig. 
 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor ongeveer 24 uur per week.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 14,06 - € 18,77 bruto per uur). Je wordt ingeschaald op basis van leeftijd en ervaring. 
 • Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding. 
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#klantadviseur #Careyn #Schiedam #klantenservice #vacature #medewerkerklantenservice #bijbaan #student

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden