Verzorgende IG locatie Buitenhof - werktijden zelf te bepalen - Utrecht (uren in overleg, open diensten of lang vervang of zzp)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 13,64 - 18,77 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 04-05-2022

 

Als Verzorgende IG vind jij een goed, gezond en prettig woonklimaat voor de bewoners ontzettend belangrijk. Je verricht verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen, waarmee jij een bijdrage levert aan het welzijn van de bewoners. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Want je doet het werk niet alleen. Je voelt je snel thuis in het team; daarvoor wordt gezorgd.

Voor Careyn locatie Buitenhof zoeken wij Verzorgenden IG die of op flexibele basis of voor langere tijd aan de slag willen op deze locatie.

De locatie: 

Buitenhof biedt verpleging en verzorging aan mensen met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag. Het moderne complex telt 68 appartementen, verdeeld over 7 etages. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Ook mensen uit de wijk kunnen daaraan deelnemen. De locatie werkt met kookdames en is ook kleinschalig, ongeveer 11 bewoners per afdeling. Het ligt in in de groene buitenwijk 'Tuindorp' in Utrecht Oost. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Op loopafstand ligt winkelcentrum De Gaard, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. Buitenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, lijn 55 stopt om de hoek.

Wat ga je doen:

Als Verzorgende IG help je cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer een stukje regie over zijn eigen leven kan terugpakken. Voor jou is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig om je eigen werktijden in te kunnen delen, zodat je werk en privé prima kunt combineren.

Wil jij als Verzorgende IG zelf de regie hebben over je rooster waardoor werk en privé in balans blijven? Ben jij op zoek naar een mooie en dankbare baan waar jij het verschil maakt? 

Zeg Ja! tegen DuoZorg Uitzendbureau!

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Je kunt zelf bepalen hoeveel, waar en wanneer je wilt en kunt werken. Via onze app geef jij je beschikbaarheid aan of plan jij jezelf in op openstaande diensten. Hoe makkelijk. Je kunt ook werken op een vaste locatie voor een vast aantal uren of in een vast team. Je wordt dan gekoppeld aan een team en spreekt met het team jouw diensten af.  Voor de komende zomervakantie hebben wij ook veel extra diensten!

Wil jij als ZZP Verzorgende IG aan de slag of ben je op zoek naar een langdurige opdracht of losse diensten. Informeer naar de mogelijkheden voor de stad Utrecht en regio Utrecht. Wij bemiddelen direct voor Careyn zonder bemiddelingskosten voor jou. 

Jouw profiel:

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG of student Verpleegkunde (vanaf 3e jaars)
  • Je hebt (stage)ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg.
  • Je bent professioneel en communicatief vaardig.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

  • 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
  • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 13,64 - € 18,77 bruto per uur, als student FWG 30).
  • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
  • Vakantiegeld en vakantiedagen.
  • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
  • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure.

Ben je ZZP informeer dan naar de voorwaarden en tarieven. 

#vacature #verzorgendeIG #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Careyn #Careynbuitenhof #Utrecht #zegjategenduozorguitzendbureau

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Zorgvacature
Vacature zorg
Vacatureverzorgende
Verzorgende IG
Utrecht
Student
Vergelijkbare vacatures