Helpende locatie Buitenhof - werktijden zelf bepalen - Utrecht (open diensten - uren in overleg)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,63 - 16,86 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 6 - 32
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 04-05-2022

Vind jij het prettig om je eigen werktijden in te kunnen delen, zodat je werk én privé prima kunt combineren. Doe jij de dingen met je hart, waardoor je goed bent in je werk? Is voor jou je zelfstandigheid ook goud waard?

Zeg dan Ja tegen DuoZorg Uitzendbureau!

Voor Careyn locatie Buitenhof zoeken wij meerdere Helpenden die op flexibele basis aan de slag willen op deze locatie.

Wat ga je doen:

Je gaat als helpende via DuoZorg Uitzendbureau aan de slag bij een zorglocatie van Careyn. Via onze app geef jij je beschikbaarheid aan of plan jij jezelf in op openstaande diensten. Hoe makkelijk.

Als helpende op de locatie assisteer je de bewoners bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. Je houdt het zorgdossier bij en overlegt met je collega’s in het team als dit nodig is.

Het maakt jou blij dat jij kunt assisteren bij de dagelijkse taken die mensen niet meer zelf kunnen. Jij vindt het fijn om een luisterend oor te bieden en je voelt aan wat mensen nodig hebben. Daarbij vind jij het belangrijk om veiligheid en geborgenheid te bieden.

De locatie:

Buitenhof biedt verpleging en verzorging aan mensen met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag. Het moderne complex telt 68 appartementen, verdeeld over 7 etages. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Ook mensen uit de wijk kunnen daaraan deelnemen. De locatie werkt met kookdames en is ook kleinschalig, ongeveer 11 bewoners per afdeling. Het ligt in in de groene buitenwijk 'Tuindorp' in Utrecht Oost. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Op loopafstand ligt winkelcentrum De Gaard, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. Buitenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, lijn 55 stopt om de hoek.

Werk wanneer jij wilt:

De locatie heeft diverse open diensten en is op zoek naar ondersteuning. Ook in de vakantieperiode staan er veel diensten open. Wil jij als Helpende zelf bepalen wanneer je werkt? Ben jij alleen beschikbaar voor dag- of avonddiensten of alleen in het weekend? Ben je zorgstudent of wil je werken naast je gezin op tijden die jou goed uitkomen? Dat kan via DuoZorg Uitzendbureau.

Zeg Ja! tegen DuoZorg Uitzendbureau!

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Je kunt zelf bepalen hoeveel, waar en wanneer je wilt en kunt werken. Via onze app geef jij je beschikbaarheid aan of plan jij jezelf in op openstaande diensten. Een perfecte combinatie met je studie, je gezin of je vaste baan is daardoor helemaal mogelijk!

Jouw Profiel:
 • Je bent gediplomeerd Helpende.
 • Of je bent student Verzorgende IG of Verpleegkunde (vanaf 2e leerjaar incl. zorgstage).
 • Je hebt (stage)ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg.
 • Je kunt met tilliften werken.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):
 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 20 of FWG 25 € 12,63 - € 16,86 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in het weekend, in de avond of nacht.
 • Een (tijdelijk) ruimere reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure.

#vacature #helpende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Careyn #Careynbuitenhof #Utrecht #zegjategenduozorguitzendbureau

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Zorgvacature
Helpende
Vacaturehelpende
Utrecht
Vakantiekracht
Vacatureverzorgende
Verzorgende IG
Verpleegkundige
MBO
HBO
Vergelijkbare vacatures