Verzorgende IG locatie Tamarinde - werktijden zelf bepalen - Utrecht (uren in overleg, ook zzp)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 13,64 - 18,77 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 04-05-2022

Jij wilt zelf bepalen wanneer je werkt en niet vastzitten aan alle onregelmatige diensten. Een combinatie met jouw gezin, kinderopvang, je studie of jouw zzp baan vind jij belangrijk!

Wij maken het mogelijk. 

Zeg Ja! tegen DuoZorg Uitzendbureau. 

Ben jij op zoek naar een mooie en dankbare baan waar jij het verschil maakt? Vind jij het als Verzorgende IG een uitdaging om in verschillende teams of op verschillende afdelingen te werken? Houd jij van afwisseling en wil je zelf bepalen wanneer jij werkt?  

Voor Careyn Tamarinde zoeken wij Verzorgenden IG die of op flexibele basis en voor langere tijd aan de slag willen op deze locatie in een vast team of op verschillende afdelingen. 

Wil je werken op ZZP basis, informeer dan vooral naar de mogelijkheden voor jou!

De locatie:

In Tamarinde kunnen bewoners prettig wonen en leven. Het aanbod bestaat uit verpleeghuiszorg, revalidatie, kortdurend verblijf, welzijn en kleinschalig wonen. Wil je juist werken op een KSW afdeling of revalidatie afdeling. Dat kan! Wil je juist werken op alle afdelingen, dat kan ook.

Wat ga je doen:

Als Verzorgende IG help je cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer een stukje regie over zijn eigen leven kan terugpakken. Voor jou is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig om je eigen werktijden in te kunnen delen, zodat je werk en privé prima kunt combineren.

De afdeling heeft veel ad hoc/open diensten of je wilt in de zomervakantie juist veel werken. Kun je alleen in het weekend werken? Of wil je alleen dagdiensten werken? Geen probleem!

Zeg Ja! tegen DuoZorg Uitzendbureau!

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Via onze app geef jij je beschikbaarheid aan of plan jij jezelf in op openstaande diensten. Hoe makkelijk. Je kunt ook werken op een vaste locatie voor een vast aantal uren of in een vast team. Je wordt dan gekoppeld aan een team en spreekt met het team jouw diensten af.  Voor de komende zomervakantie hebben wij ook veel extra diensten.

Jouw profiel:

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG of student Verpleegkunde (vanaf 3e jaars).
  • Je hebt (stage)ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg.
  • Je bent professioneel en communicatief vaardig.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

  • 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
  • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 13,64 - € 18,77 bruto per uur, als student FWG 30).
  • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
  • Vakantiegeld en vakantiedagen.
  • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
  • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure.

Ben je ZZP informeer dan naar de voorwaarden en tarieven. 

#vacature #verzorgendeIG #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Careyn #CareynTamarinde #Utrecht #zegjategenduozorguitzendbureau

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Verzorgende IG
Zorgvacatures
Vacatureverzorgende
Utrecht
Vergelijkbare vacatures