Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 (thuiszorg) ZZP welkom - Monster (20-24 uur)

Monster, Nederland
Vacature is vervallen
176 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,52 - 21,48 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 20 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-09-2021

 

Doe jij de dingen met je hart, waardoor je goed bent in je werk? Maakt het jou blij als je kunt assisteren bij de dagelijkse taken die mensen niet meer zelf kunnen? Vind je het fijn om een luisterend oor te bieden en voel je aan wat mensen nodig hebben? Waarbij je het belangrijk vindt om veiligheid en geborgenheid te bieden?


Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!


Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4 voor een wijkteam in Monster. Aan de slag in dit wijkteam betekent een afwisselende functie waarin pionieren en zelfstandig werken voorop staan. Maar je staat er niet alleen voor. Je maakt deel uit van een betrokken team waarmee je kunt sparren en kunt samenwerken.

Je kunt voor 20-24 uur per week aan de slag in ochtend-, avond- en weekenddiensten. Een dienst duur veelal 3 tot 5 uur.  Je wordt ingeroosterd in overleg met het team.

Werken voor DuoZorg Uitzendbureau
DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Ben je ZZP'er? Neem contact met ons op of reageer op deze vacature. Wij vertellen je graag meer over de tarieven en voorwaarden. Wij bemiddelen rechtstreeks en hanteren geen bemiddelingskosten. 

Jouw profiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma mbo Verzorgende IG of Mbo Verpleegkunde.

 • Ben je Verpleegkundige dan ben je BIG-geregistreerd.

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de extramurale zorg.

 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je voortdurend aan te passen aan de wisselende werkomgeving in de thuissituatie.

 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.

 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.

 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35/45 € 12,52 - € 21,48 bruto per uur).

 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.

 • Vakantiegeld en -dagen.

 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

Ben je ZZP'er? Neem contact met ons op of reageer op deze vacature. Wij vertellen je graag meer over de tarieven en voorwaarden. Wij bemiddelen rechtstreeks en rekenen geen bemiddelingskosten. 

#vacature #verpleegkundige #thuiszorg #monster #zzp #Monster

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures