Coördinator Terminale Nachtzorg/planner 32-36 uur per week (M/V)

Spijkenisse, Nederland
Vacature is vervallen
30 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 16,44 - 22,18 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 32 - 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Ben jij een verbinder in hart en nieren en kun jij onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk aan elkaar te matchen? Heb jij hart voor de zorg en wil je hieraan een bijdrage leveren? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van ons professionele, gedreven en gezellige team, zoeken wij een nieuwe allround collega voor 32-36 uur per week.

Wat ga je doen?

Het betreft een combinatie functie waarbij je als coördinator voor de terminale Nachtzorg werkzaam bent, maar ook ondersteunt op de reguliere planning van de verzorgingshuizen en thuiszorg. Een veelzijdige functie mét uitdaging dus!

Jij ontvangt de nachtzorgaanvragen vanuit een grote zorgorganisatie. Je noteert de juiste gegevens in de systemen, verzorgt het juist vullen van het intakeformulier en verzamelt alle (medische) gegevens en benodigde informatie. 

Je gaat binnen het team nachtzorg of binnen het team van nachtzorgmedewerkers van DuoZorg Uitzendbureau op zoek naar een beschikbare medewerker met het juiste niveau en houdt daarbij rekening met wensen en mogelijkheden. Wanneer in deze pool geen passende medewerker zit, schakel je met gecontracteerde externe bureaus .

De inzet van de medewerker wordt verwerkt in diverse systemen en je voorziet de medewerkers of het bureau van de benodigde informatie. Ook informeer je de (familie van) cliënt over wie er gaat komen en wat nodig is voor de nachtzorgmedewerker.

Je verwerkt en fiatteert gewerkte uren van de medewerkers of medewerkers van de externe (bemiddelings)bureaus.

Wij kunnen jouw bijdrage ieder geval op de woensdag goed gebruiken! De overige werkdagen kunnen we in overleg afstemmen. Ook hebben wij in het weekend en met feestdagen een bereikbaarheidsdienst van 08.00-12.00 uur waarvoor je ingeroosterd zal worden. 

Ps. Op vrijdag eten we patat met kroketten (vegetarisch behoort ook tot de mogelijkheden). Dus als jij ook van lekker eten houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adresJ.

Wie zoeken we?

Je bent iemand die denkt in kansen en oplossingen. Als persoon ben je flexibel, stressbestendig en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je staat stevig in jouw schoenen en bent duidelijk in jouw communicatie. Kortom een veelzijdige functie voor een enthousiaste duizendpoot!

Daarnaast bezit je over HBO werk- en denkniveau én heb je ervaring in de zorg.

Wat krijg jij?

  • Een tijdelijk contract met mogelijkheid tot verlenging
  • 8,33% eindejaarsuitkering (dit is uniek binnen de uitzendbranche!)
  • Een goed en voor jou premievrij pensioen, volledig opgebouwd door de werkgever (dit is uniek binnen de uitzendbranche!)
  • Salaris conform de VVT-cao (FWG 45 bruto uurloon €16,44– €22,18, bruto per uur)
  • Reiskostenvergoeding
  • 8% Vakantiegeld en vakantiedagen

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of Whatsapp met Merel Verweel (Senior Intercedent) via 06-30364235. Hopelijk spreek ik je snel, je bent ontzettend welkom!

#vacature #intercedent #zorg #Spijkenisse #Westland #zorgvacature #vacatureindezorg #werkplezier

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden