Psycholoog Verpleeghuis - Maarssen (24 - 28 uur per week)

Maarssen, Nederland
Vacature is vervallen
6 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 21,04 - 36,76 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Paramedici
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 28-07-2021

 

Als psycholoog vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van de bewoners in een intramurale setting. Het geeft jou voldoening om te bieden wat zij nodig hebben, waarbij je altijd uitgaat van de mogelijkheden die mensen (nog) hebben. Geduld is één van je kernkwaliteiten en je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat dat je levert.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

In verband met ziektevervang zijn wij per direct op zoek naar een psycholoog voor een verpleeghuis in Maarsen. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan. Centraal staat zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben het verpleeghuis opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm. Korte lijnen, vertrouwen in elkaar, een gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Je voert diagnostisch onderzoeken uit en stelt individuele behandelplannen op. Je behandelt (groepen) cliënten en je adviseert artsen, verpleging, paramedici en familie. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid. Je bestudeert de ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied en vertaalt deze naar mogelijkheden.

Je kunt per direct aan de slag en voor langere tijd. 

Werken via DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde studie (WO) klinische psychologie, neuropsychologie of psychogerontologie.
 • Je hebt relevante ervaring als psycholoog in de ouderenzorg.
 • Je hebt een flexibele instelling en je kunt omgaan met onverwachte situaties, bijvoorbeeld een plotselinge escalatie bij een cliënt.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om samen te werken met gemotiveerde en dynamische teams.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 60 of 65, minimaal € 21,04 bruto per uur en maximaal € 36,76 bruto per uur (€ 3.292,02 en maximaal € 5.752,21 bij een fulltime dienstverband (36 uur)). 
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren:

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#psycholoog #vacature #Maarssen #verpleeghuis #zorgvacature #werkenindezorg

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden