Verzorgende IG (verpleeghuis) - Utrecht (16 uur - 32 uur per week, losse diensten of vaste uren)

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
215 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,52 - 18,18 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 16 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 25-10-2021

Als Verzorgende IG vind jij een goed, gezond en prettig woonklimaat voor de bewoners ontzettend belangrijk. Je verricht verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen, waarmee jij een bijdrage levert aan het welzijn van de bewoners. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Want je doet het werk niet alleen. Je voelt je snel thuis in het team; daarvoor wordt gezorgd.

Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!

Wij zijn per direct op zoek naar een verzorgende IG voor een afdeling Somatiek in het verpleeghuis Swellengrebel. Het gaat om dag- en avonddiensten van 07.00 – 15.30 uur en van 14.30 – 23.00 uur. Het verpleeghuis Swellengrebel ligt in Utrecht Oost en ligt op loopafstand van een fijne winkelstraat en het Diakonessenziekenhuis. Swellengrebel heeft in totaal 102 appartementen en 120 aanleunwoningen. Swellengrebel heeft 4 afdelingen. Afdeling 1 en 2 betreft somatiek, afdeling 3 en 4 zijn gesloten PG-afdelingen.

We zoeken een verzorgende IG die ongeveer 16 uur tot 32 uur per week wil werken. De vacature kan in eerste instantie met losse diensten worden ingevuld of als tijdelijke vacature tot september 2022. Jij mag het zeggen. 

Heb jij interesse in een tijdelijke vacature om te ervaren of dit de juiste locatie voor jou is? Hou jij van afwisseling? Dat kan bij DuoZorg Uitzendbureau. Jij kunt kiezen waar en wanneer je wilt werken!

Wil jij liever meer zekerheid? Dan zijn er ook volop en diverse mogelijkheden bij DuoZorg Uitzendbureau. We zijn altijd op zoek naar Verzorgenden IG. Op een andere afdeling/locatie wordt alweer ontzettend naar je wordt uitgekeken. Ga met ons de uitdaging aan.

Werken bij DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. Jouw wensen staan voorop!

Jouw profiel:

 • Je hebt een diploma als Verzorgende IG.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

 Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 35 € 12,52 - € 18,18 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Informatie

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #Swellengrebel #Careyn #verzorgende IG #uitzendbureau #zorg #zorgvacature #werkenindezorg

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Verzorgende IG
Vacatureverzorgende
Vacature zorg
Zorgvacature
Utrecht
Vergelijkbare vacatures