Zorgassistenten gezocht zorglocaties Careyn - Spijkenisse en Zuidland (16-20 uur per week )

Spijkenisse, Nederland
Vacature is vervallen
6 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 12,10 - 14,99 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 16 - 20
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 19-07-2022
Wil jij als Zorgassistent het zonnetje in het verpleeghuis zijn voor de bewoners? Vind je het fijn hen te ondersteunen bij de dagelijkse verzorging en krijg jij daar een glimlach van op je gezicht?
 
Voor diverse locaties van Careyn in Spijkenisse en Zuidland zoeken wij per direct tot aan eind september zorg assistenten voor 16 tot 20 uur per week in diensten van 4 uur.
 
Onze zorglocaties zoeken ondersteuning om de dagen van de bewoners nog aangenamer te maken. Als zorgassistent help je bijvoorbeeld mee met het uitdelen van koffie, thee, de lunch en reik je wellicht het eten aan tijdens de maaltijd. Maar het kan ook zijn dat meneer Jansen graag de krant voorgelezen krijgt of dat mevrouw Bouchi een spelletje met je wilt spelen en wellicht wilt het echtpaar de Vries wel graag een wandeling maken. Ook ondersteun je het zorgteam met het afhalen van de bedden, het wegbrengen van de was en het opruimen van allerhande zaken.
De werkzaamheden die je uitvoert zijn per dag en per locatie wisselend en zijn geheel afhankelijk van waar op dat moment de behoefte aan is.
 
Ben jij deze ZorgTopper? Reageer dan vandaag nog!
 
Werken bij DuoZorg, onderdeel van Careyn

DuoZorg Uitzendbureau is hét bureau dat gespecialiseerd is in de zorg en onderdeel van Careyn. Bij DuoZorg kun jij zeggen waar en wanneer je wilt werken. Jij kunt rekenen op een luisterend oor, goede begeleiding, gewenste of noodzakelijke bijscholing én persoonlijke aandacht. Je kunt aan de slag als flexmedewerker, vakantiemedewerker, uitzendmedewerker, op contract, oproep of ZZP basis (vanaf niveau 3 IG) . Je krijgt toegang tot ons medewerkersportaal waar wij alle openstaande diensten publiceren. Heb je liever dat wij je inplannen of spreek jij liever je diensten af met het team? Dat kan ook. Jouw wensen staan voorop! Wij zorgen voor ZorgToppers. 

 

Jouw profiel:

 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg of volgt een zorgopleiding.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Spijkenisse of Zuidland
 • Je bent 16 tot 20 uur per week beschikbaar voor de maanden juli, augustus en september
 • Je hebt bij voorkeur geen vakantieplannen 

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao. (FWG 15 € 12,10 - € 14,99 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren:

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!
 
#vakantiewerk #ouderenzorg #Spijkenisse #Zuidland #studenten #zorg #bijbaan #zorgassistent #helpendehand #studenthelpende #verzorgendeIG #verpleegkunde #Careyn
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Zorgassistent
Spijkenisse
Vakantiekracht
Vergelijkbare vacatures