EXTRA HANDEN VOOR DE ZORG! Gediplomeerd of Studenten Helpende, Verzorgende, Verpleegkunde of Geneeskunde

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
45 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 11,86 - 17,21 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening en Wellness
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 36
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wij zoeken extra handen voor de zorg!

Door COVID-19 en grote tekorten in de zorg heeft de zorg nu extra hard extra handen nodig. Wij zoeken ondersteuning voor de ouderenzorg! De zorg heeft jou nu nodig. Help jij mee onze kwetsbare ouderen te verzorgen en te beschermen?

Wat ga je doen?

Jij bent oud-zorgmedewerker en wilt juist nu de zorg weer in. Je bent zorgstudent en wilt jouw kennis (alvast) in de praktijk brengen en werken aan jouw CV/werkervaring. Je wilt gewoon een steentje bijdragen aan de zorg, zeker nu. Je bent pas afgestudeerd en weet nog niet zo goed waar je wilt werken. Of je bent op zoek naar een (bij)baan in de zorg. 

Met de juiste zorgopleiding kun je aan de slag als (student) Helpende of (student) Verzorgende (IG). Je ondersteunt in een verpleeghuis of in de zorg thuis. We kijken samen naar jouw bevoegd- en bekwaamheden en kijken waar je in de zorg ingezet kunt worden. Jouw wensen staan voorop. Jij vindt een goed, gezond en prettig woonklimaat van de bewoners en/of cliënten thuis ontzettend belangrijk.

Als Helpende ben jij het zonnetje in het verpleeghuis voor de bewoners, met een glimlach help jij de bewoners in of uit bed, ondersteun je bij het wassen en aan- of uitkleden, help je bij de steunkousen én bij het ontbijt, lunch of avondeten. Het is zo fijn dat jij er bent!

Als Verzorgende (IG) verricht jij verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners/cliënten.

Als Verpleegkundige weet je wat ervan je verwacht wordt. Verantwoordelijkheidsgevoel is één van je kernkwaliteiten en dit komt goed tot zijn recht in de regisserende functie die je hebt.

DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. DuoZorg Uitzendbureau kent de zorg door en door en weet hóe belangrijk mensen in organisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers! Wat dit voor jou betekent? Dat we je goed begeleiden. Dat we je helpen en ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen. Wij bieden bijscholing, coaching en geven jou oprechte aandacht. Met veel plezier!

Wij zoeken ZorgToppers voor zorglocaties in #Utrecht, #Woerden, #Vinkeveen of #Maarssen.

Voor de zorg thuis zoeken wij Helpenden+, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor wijkteams in de regio Utrecht, regio Woerden, regio De Ronde Venen, regio Maarssen/Breukelen.

Jouw profiel:

 • Jij bent (oud-)zorgmedewerker.

 • Jij volgt op dit moment een zorgopleiding Verzorgende IG, Verpleegkunde of jij studeert Geneeskunde. Je bent in ieder geval 3e jaars en hebt een zorgstage al doorlopen. Je kunt als student aan de slag. 

 • Jij bent gediplomeerd Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Als Verpleegkundige kun je aan de slag als je gediplomeerd en BIG geregistreerd bent. 

 • Je bent zzp'er niveau Verzorgende IG of Verpleegkundige. 

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.

 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.

 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.

 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.

 • Salaris conform de VVT-cao ((student)Helpende FWG 20 € 11,86 - € 14,98 bruto per uur; Student Verzorgende FWG 30 en Verzorgende IG FWG 35 € 12,16 - € 17,21 bruto per uur; Verpleegkundige FWG 45/50).

 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.

 • Vakantiegeld en vakantiedagen.

 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#Coronahulp #COVID-19 #Helpende #VerzorgendeIG #Verpleegkundige #Geneeskunde #vacatures #zorg #zorgstudent

https://www.youtube.com/watch?v=FPigA4E6UPc

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden