Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) Zorgvilla - Maarssen (24 uur – 32 uur per week)

Maarssen, Nederland
Solliciteer
46 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 2068,21 - 3060,18 per maand
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 24 - 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-09-2021

Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende vind jij een goed, gezond en prettig woonklimaat voor de bewoners ontzettend belangrijk. Je coördineert de zorg, verricht verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen, waarmee jij een ontzettend belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van de bewoners. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Want je doet het werk niet alleen. Je voelt je snel thuis in het team; daarvoor wordt gezorgd.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

Je kunt per direct aan de slag in een moderne zorglocatie in Maarssen. Je coördineert de benodigde multidisciplinaire zorg- en dienstverlening voor minimaal vier toegewezen bewoners. Je zorgt voor een optimale begeleiding, ondersteuning en verzorging van deze bewoners. Je bent het eerste aanspreekpunt voor deze bewoners, hun familie, collega’s en andere zorgverleners. Je werkt intensief samen met artsen, fysiotherapeuten en overige collega’s. Je vindt het een uitdaging om collega’s op een juiste wijze te begeleiden en bent in staat collega’s indien nodig ook aan te spreken. Je werkt voornamelijk dagdiensten en/of weekenddiensten en daarnaast werk je als verantwoordelijke in avond- en/of nachtdiensten.

De opdrachtgever

Geborgenheid, ontmoeten, verrassen en genieten staan centraal.

De locatie in Maarssen is een markant nieuw gebouw met een fraai aangelegde tuin waar de bewoners volop genieten elk seizoen. De nieuwbouw villa beschikt over 24 luxe huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, in woonoppervlak variërend van 78 m² tot 84 m². Alle appartementen kijken uit op de fraaie omgeving. Er is een grote tuin met terras en wandelpad. De zorgvilla beschikt ook over twee studio's voor tijdelijk verblijf, het Zorghotel.

Ouderen met een zorgvraag kunnen het leven dat zij gewend zijn voortzetten. In geborgenheid en met de voordelen van het gezamenlijke dak, wonen en leven zij comfortabel en zo zelfstandig mogelijk in hun eigen huurappartement. Ondersteund door zorg en dienstverlening op maat, worden zij zo veel mogelijk ‘ontzorgd’. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. De opdrachtgever hecht grote waarde aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de bewoners. Ook als onverhoopt hun zorgvraag toeneemt, kunnen zij bij blijven wonen in het appartement. Nogmaals verhuizen is niet nodig mits de eigen veiligheid en die van medebewoners niet in het geding is.

DuoZorg Uitzendbureau

DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Wij zorgen voor ZorgToppers en begeleiden je tijdens jouw sollicitatieprocedure volledig.

Jij treedt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Zij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid dat je dienstverband van 1 jaar wordt verlengd of wordt omgezet naar onbepaalde tijd.

Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal een diploma als Verzorgende IG, aangevuld met een erkend EVV of GVP opleiding.
 • Je hebt een diploma BHV en kennis van HKZ.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van NEDAP (zorgdossiers)
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou:

 • Begeleiding tijdens jouw sollicitatie door DuoZorg Uitzendbureau.
 • Salaris en reiskostenvergoeding conform de VVT-cao (FWG 40 bruto maandsalaris € 2.068,21 minimaal € 3.060,18 maximaal).
 • Onregelmatigheidstoeslag en een reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen conform de VVT- cao.
 • Een dienstverband bij de opdrachtgever. Een jaarcontract met de mogelijkheid dat je dienstverband van 1 jaar wordt verlengd of wordt omgezet naar onbepaalde tijd.

Solliciteren

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verzorgende #EVV #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Maarssen

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Verzorgende IG
Vacatureverzorgende
Vacature zorg
Vergelijkbare vacatures