Ben jij als (wijk)verpleegkundige op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? – Woerden, Vinkeveen of Maarssen (vanaf 16 uur per week)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
69 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 16,44 - 25,19 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 16 - 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 27-09-2022

Als wijkverpleegkundige vind je het een uitdaging om de juiste zorg voor de cliënten in de wijk te organiseren. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt volledig tot zijn recht als jij dagelijks ingrijpende beslissingen neemt in soms complexe thuissituaties. Je verricht verpleegkundige handelingen en coördineert de zorg die nodig is, waarbij de zelfredzaamheid van cliënten centraal staat.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige voor diverse wijkteams in de omgeving van Maarssen, Woerden en Vinkeveen. Als wijkverpleegkundige sta je dicht bij je cliënten. Jij zorgt voor de indicatie en het regelen van de zorg. Je hebt een coördinerende rol in het team en zorgt ervoor dat collega’s zich gehoord en gezien voelen. Je bent de spil in de samenwerking met huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan.

Werken bij DuoZorg, onderdeel van Careyn.

DuoZorg is hét bureau voor flexdiensten, flexwerk en ZZP bemiddeling en onderdeel van Careyn. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met vestigingen in Spijkenisse en Utrecht. Zorgmedewerkers van DuoZorg kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij werken, dit maakt werken bij DuoZorg uniek. Bij DuoZorg kun jij zeggen waar en wanneer je wilt werken. Je krijgt toegang tot ons medewerkersportaal waar wij alle openstaande diensten publiceren. Via onze planningsapp kun jij jezelf via je telefoon inroosteren. Heb je liever dat wij je inplannen? Dat kan ook. Jouw wensen staan voorop! Wij zorgen voor ZorgToppers.

Jouw profiel:

 • Je hebt een Mbo- of Hbo-diploma als verpleegkundige.
 • Je bent bevoegd en bekwaam en BIG-geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!):

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 45 of 50 € 16,44 – 25,19 bruto per uur).
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via onze eigen DuoCademy.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren:

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of upload meteen jouw CV. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

#vacature #verpleegkundige #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Maarssen #Woerden #Vinkeveen #flex #werkenwanneerjijwilt #Careyn

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Vergelijkbare vacatures