Neonatale Screener oproepbasis - Utrecht (8 uur per week)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
52 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 14 - 19,75 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Hospital & Health Care
Uren per week: 8 - 8
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 11-05-2022
 

Ben jij die kraamverzorgende op zoek naar een leuke (bij)baan voor 8 uur per week? Heb jij al ervaring in gehoorscreening en hielprik of wil je dit leren en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het geweldig gezinnen te bezoeken in de kraamweek, hen de juiste informatie te geven en de gehoorscreening en hielprik uit te voeren bij hun pasgeboren baby?

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die wij zoeken!

Wij zijn per direct op zoek naar een screener voor 8 uur per week. Jij gaat aan de slag voor de afdeling Jeugdgezondheidzorg in Utrecht. Samen met jouw collega's screeners draag jij zorg voor de neonale gehoorscreening en hielprik bij pasgeborenen in de eerste week na de geboorte in de stad Utrecht . Jij plant afspraken met de ouders/verzorgers, bewaakt het tijdig bezoek, bezoekt hen in de kraamweek, voert de hielprik en gehoorscreening uit en informeert hen. Je verwerkt de resultaten digitaal, voert gegevens in en doet bestellingen. Je observeert en signaleert. Je bent digitaalvaardig. 

Jij hebt voldoende ervaring als kraamverzorgende en wilt je specialiseren in de gehoorscreening en hielprik. Je bent gewend te werken bij gezinnen thuis en vindt het bezoeken van diverse gezinnen op een dag helemaal top. Je wilt en kunt 8 uur per week werken. Je stemt samen met de andere screeners je werkdag en werktijd af. 

Je gaat werken via DuoZorg Uitzendbureau bij de opdrachtgever in Utrecht. DuoZorg Uitzendbureau is hét uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zorg. DuoZorg kent de zorg door en door en weet hoe belangrijk mensen in zorgorganisaties zijn. Voor ons ben jij een ZorgTopper en wij zorgen voor ZorgToppers. Dit betekent voor jou dat je kunt rekenen op een luisterend oor, een goede begeleiding, de gewenste of noodzakelijke bijscholing en persoonlijke aandacht. 

Jouw profiel

 • Je hebt het diploma Kraamverzorgende (Mbo).
 • Je hebt werkervaring als kraamverzorgende.
 • Je bent in het bezit van het diploma screening NSDSK én een bekwaamheid voor het uitvoeren van de hielprik. Nog geen diploma of bekwaamheid, dan ben je in ieder geval bereid deze te halen of je te bekwamen.
 • Je bent digitaalvaardig. 
 • Je bent 8 uur per week beschikbaar op oproepbasis.
 • Je bent woonachtig in Utrecht of omgeving.
 • Je hebt eigen vervoer (fiets of auto).

Wij bieden jou:

 • Salaris conform de cao Gemeenten, schaal 6 (€ 14,00 - € 19,75 bruto per uur).
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken.
 • Reiskostenvergoeding voor fiets en OV, dienstkilometers worden vergoed conform de cao/handboek van de opdrachtgever.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Bijscholing via de opdrachtgever.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Of wil jij meer weten van deze vacature? Zodra jij hebt gesolliciteerd, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je kunt ook een appje sturen aan Yvonne, recruiter via 06-20838607 of contact opnemen met Kirsten, intercedent via 030- 2844710.

#screener #kraamverzorgende #parttime #utrecht #jeugdgezondheidszorg #neonatale

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Utrecht
Zorgvacature
Vergelijkbare vacatures