Planner (personeel) – Utrecht (24 – 36 uur)

Utrecht, Nederland
Solliciteer
17 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 15,48 - 20,19 per uur
Categorie: Gezondheidszorg, Ondersteunende Functies
Branche: Human Resources
Uren per week: 24 - 36
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 11-01-2023

Jij bent op zoek naar een baan waarin jij jouw talent voor plannen perfect kunt inzetten. Je vindt het geweldig aan de slag te gaan met onze personeelsplanning. Staat werkplezier bij jou ook op nummer 1 en heb jij hart voor de zorg? Dan ben jij ontzettend welkom in ons gezellig en betrokken team in Utrecht.

DuoZorg, dé expert in Flex

DuoZorg is hét uitzendbureau en dé flexorganisatie in de ouderenzorg en expert in flexdiensten, flexwerk en ZZP bemiddeling. Onze opdrachtgever is Careyn. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met onze vestigingen in Spijkenisse en Utrecht. Onze zorgmedewerkers kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij werken, dit maakt werken bij DuoZorg uniek. Wij zorgen dat zij hun zorgbaan met veel werkplezier kunnen doen.

Wat ga je doen?

Jij gaat je bezighouden met de planning en inzet van onze zorgtoppers. Dat doe je via ons plansysteem, je doet dit niet alleen want je maakt onderdeel uit van ons gezellige, professionele team. Elke ochtend starten we op met de verdeling van taken zodat jij precies weet wie wat gaat doen.

Jij plant medewerkers op openstaande diensten op basis van hun beschikbaarheid en je handelt de administratie op juiste wijze af. Door jouw talent in plannen, jouw gevoel voor prioriteit, jouw vriendelijkheid en jouw inlevingsvermogen, zorg jij voor de juiste inzet van onze medewerkers in de zorg waar nodig. Je onderhoudt telefonisch of per e-mail contact met de zorgafdelingen én met onze medewerkers en staat hen overtuigend én vriendelijk te woord. 

Je bent iemand die denkt in kansen én oplossingen en vindt het een sport om de planning passend te maken. Als persoon ben je flexibel, stressbestendig en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en werkt graag volgens procedures. Je staat stevig in jouw schoenen en bent duidelijk in jouw communicatie.

De vacature staat per direct open voor 24 uur tot 36 uur per week. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Wil je per februari of per maart starten is dat ook prima.

Jouw profiel:

 • Jij kunt goed plannen én organiseren.
 • Jij bent in het bezit van een HBO diploma.
 • Je hebt ervaring met gangbare automatiseringssystemen.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Je bent woonachtig in Utrecht of directe omgeving.

Wij bieden jou:

 • Een jaarcontract bij DuoZorg voor 24 uur of voor 36 uur per week.
 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.
 • Salaris conform de VVT-cao (FWG 40 € 15,48 - € 20,19 bruto per uur).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onze PLUS voor jou.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met onze recruiter Yvonne via 06 – 208 38 607 of bel met onze vestiging in Utrecht via 030 – 28 447 10. Tot snel!

#vacatureUtrecht #Utrecht #flexorganisatie #zorguitzendbureau #planner #parttime #fulltime

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
DuoZorg Uitzendbureau Utrecht
Tags
Tags
Utrecht
Administratief
Uitzendbureauindezorg
Zorguitzendbureau